Για μια φανέλα με σήμα το λιοντάρι...

Καλώς ήρθατε στη μεγαλύτερη συλλογή εμφανίσεων του Πανσερραϊκού!

Το σπουδαίο ρεκόρ του Γεωργιάδη!

Ο Γιώργος Γεωργιάδης έγινε ο πρώτος παίκτης του Πανσερραϊκού που καταφέρνει να σκοράρει με τα χρώματα της ομάδας σε όλες τις εθνικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου, από την Α' έως τη Δ' Εθνική!

Το ότι ο Γιώργος Γεωργιάδης είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στην σύγχρονη ιστορία του Πανσερραϊκού, δεν χρειαζόταν να έρθει η χθεσινή μέρα για να το μάθουμε. Βλέπετε, δεν είναι και λίγα αυτά που έχει πετύχει ο διεθνής μεσοεπιθετικός από το 2005 και μετά με το λιοντάρι στο στήθος.

Μεταξύ άλλων είναι ο μοναδικός παίκτης του Πανσερραϊκού που έχει καταφέρει να σκοράρει μέσα στην ίδια περίοδο κόντρα στο "Big 4" του ποδοσφαίρου της χώρας μας, δηλαδή απέναντι σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, πράγμα που πέτυχε κατά τη διάρκεια της σεζόν 2010-11. 

Φυσικά, παραμένει μέχρι και σήμερα ο τελευταίος παίκτης του συλλόγου που κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδας, παίζοντας σε δύο φιλικά παιχνίδια κόντρα σε Αυστρία και Καναδά εκείνη την περίοδο.

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Το καλοκαίρι του 2019 επέστρεψε στην ομάδα που τον ανέδειξε, βοηθώντας τον Πανσερραϊκό να πάρει μία εύκολη άνοδο από τη Δ' Εθνική και εχθές στην Καβάλα έπαιξε με την κόκκινη φανέλα για πρώτη φορά σε επίπεδο Γ' Εθνικής. Δεν είναι ο μόνος παίκτης που έχει αγωνιστεί και στις τέσσερις βαθμίδες του εθνικού ποδοσφαίρου της χώρας μας φορώντας την φανέλα του Πανσερραϊκού, μιας και το ίδιο επίτευγμα έχουν πετύχει και οι Γκούρτσας, Τριανταφύλλου και Καλί.

Όμως με το γκολ που πέτυχε στο 10' της αναμέτρησης κόντρα στον ΑΟΚ έγινε μόλις ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του συλλόγου που σκοράρει σε όλες τις εθνικές κατηγορίες, από την Α' μέχρι και τη Δ'΄Εθνική! Πρόκειται για μια επίδοση μοναδική για τα δεδομένα του Πανσερραϊκού, αλλά και πολύ σπάνια για αυτά του ελληνικού ποδοσφαίρου γενικότερα!

Μιλώντας με την γλώσσα τον αριθμών, το χθεσινό ήταν το 168ο επίσημο παιχνίδι του Γεωργιάδη με την ομάδα μας και με το γκολ που σημείωσε έφτασε τα 32 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις. Τα γκολ του 33χρονου μεσοεπιθετικού κατανέμονται ως εξής:

Α' Εθνική: 10 (σε 47 ματς)
Β' Εθνική: 16 (σε 98 ματς)
Γ' Εθνική: 1 (σε 1 ματς)
Δ' Εθνική: 4 (σε 11 ματς)
Κύπελλο: 1 (σε 11 ματς)