ΦΑΝΕΛΑ: Άγγελος Βοτάρης (2001-02)

Η λευκή εμφάνιση του Πανσερραϊκού της περιόδου 2001-02 φορεμένη κατά τη διάρκεια εκείνης της σεζόν από τον Άγγελο Βοτάρη.

Κατά τη διετία 2000-02 η ιταλική εταιρεία Lotto ήταν αυτή που επιμελήθηκε τον ιματισμό του Πανσερραϊκού, διαδεχόμενη την Kappa η οποία είχε ντύσει την ομάδα στο διάστημα 1998-00 χαρίζοντας στο κοινό ορισμένα πραγματικά εντυπωσιακά σχέδια.

Σε αντίθεση με την συμπατριώτισσά της, η Lotto παρουσίασε πιο συντηρητικές φανέλες στην ανατολή της νέας χιλιετίας, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως οι εμφανίσεις δεν ήταν όμορφες και ποιοτικές. Το αντίθετο μάλιστα, μιας και τόσο η λευκή φανέλα που βλέπετε στη φωτογραφία, όσο και η κόκκινη και η μπλε που παρουσιάσαμε παλιότερα, θεωρούνται πια κλασικές.

Όπως κλασικός θεωρείται και ο χορηγός, το "ΛΑΪΚΟ ΛΑΧΕΙΟ" που συνόδεψε την φανέλα του Πανσερραϊκού για σχεδόν τρία χρόνια, ενώ φυσικά εμφανίστηκε και σε διάφορες άλλες ομάδες των εθνικών κατηγοριών της εποχής.

Όσο για τον πρωταγωνιστή της φανέλας, τον αμυντικό Άγγελο Βοτάρη, ήρθε στις Σέρρες από τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης σε ηλικία 25 ετών και κατέγραψε 54 συμμετοχές από το 2001 έως το 2004, δηλαδή στα τελευταία χρόνια της θητείας του Σπύρου Κούτλα στον προεδρικό θώκο των "λιονταριών".

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2001-02
Παίκτης: Άγγελος Βοτάρης (2001-04, 54 συμμετοχές/1 γκολ)
Νούμερο: 6
Κατηγορία: Β' Εθνική
Εταιρία: Lotto
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα...