Για μια φανέλα με σήμα το λιοντάρι...

Καλώς ήρθατε στη μεγαλύτερη συλλογή εμφανίσεων του Πανσερραϊκού!

ΑΥΤΟΓΡΑΦΟ: Μπόιτσο Βελίτσκοφ

Ένα συλλεκτικό καρτ ποστάλ από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1986, υπογεγραμμένο από τον θρύλο του Πανσερραϊκού, Μπόιτσο Βελίτσκοφ, αποτελεί μέρος της συλλογής του Panserraikos Blog!

Τον Αύγουστο 1987 ο Πανσερραϊκός πραγματοποίησε τη μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας του, αποκτώντας τον Μπόιτσο Βελίτσκοφ, τον Βούλγαρο επιθετικό που ένα χρόνο πριν είχε παίξει στο Μουντιάλ του Μεξικό, κόντρα στην Αργεντινή του Ντιέγκο Μαραντόνα!

Ο Βελίτσκοφ υπήρξε παίκτης των "λιονταριών" για μία τριετία, φτάνοντας τις 74 συμμετοχές και τα 26 γκολ και παραμένει μέχρι και σήμερα ένα από τα κορυφαία ονόματα που έχουν φορέσει τη φανέλα του Πανσερραϊκού.

Το συλλεκτικό αντικείμενο που βρίσκεται στη συλλογή του Panserraikos Blog είναι ένα καρτ ποστάλ από την παρουσία του Βελίτσκοφ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1986. Στη φάση που απεικονίζεται, ο άλλοτε παίκτης του Πανσερραϊκού μαρκάρει τον μεγάλο αμυντικό της Αργεντινής Χοσέ Λουίς Μπράουν, σκόρερ της "αλμπισελέστε" στον τελικό απέναντι στη Γερμανία λίγες μέρες αργότερα!

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Πέρα από το γεγονός ότι πρόκειται για ένα αντικείμενο ηλικίας μεγαλύτερης των 30 ετών, αυτό που κάνει ιδιαίτερο το συγκεκριμένο καρτ ποστάλ είναι η υπογραφή, το αυτόγραφο του Μπόιτσο Βελίτσκοφ πάνω σε αυτό.

Έτσι, πρόκειται για ένα κομμάτι μεγάλης αξίας για τη συλλογή του Panserraikos Blog. Αξίας φυσικά συναισθηματικής και όχι υλικής, μιας και σε καμιά περίπτωση το καρτ ποστάλ αυτό δεν θα μπορούσε να πουληθεί έναντι χιλιάδων ευρώ όπως άλλα παρόμοια που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο!