Για μια φανέλα με σήμα το λιοντάρι...

Καλώς ήρθατε στη μεγαλύτερη συλλογή εμφανίσεων του Πανσερραϊκού!

ΦΑΝΕΛΑ: Αντώνης Κύρου (2005-06)

Ο Αντώνης Κύρου υπήρξε ένας αμυντικός με μεγάλη προσφορά στον Πανσερραϊκό και η φανέλα του αποτελεί μέρος της συλλογής του Panserraikos Blog!

Από τον Αύγουστο του 1999, όταν έκανε το ντεμπούτο του με το λιοντάρι στο στήθος, έως και το 2006, ο Αντώνης Κύρου έδωσε πολλές μάχες στο κέντρο της άμυνας του Πανσερραϊκού, κερδίζοντας τη συμπάθεια των φίλων της ομάδας.

Ο παθιασμένος αμυντικός από το Κάτω Μητρούσι Σερρών έδινε πάντα τον καλύτερο εαυτό του, αλλά δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την άνοδο στην Α' Εθνική, παρότι το 2005 πλησίασε αρκετά. Παρόλα αυτά, κατέγραψε μία πολυετή και σημαντική παρουσία στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, φτάνοντας τις 166 συμμετοχές, αριθμός διόλου αμελητέος.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Με ιδιαίτερη χαρά, πολλά χρόνια μετά την αποχώρηση του Αντώνη Κύρου από την αγαπημένη μας ομάδα, είχαμε την τύχη μία από τις φανέλες του Σερραίου μπακ να έρθει στη συλλογή μας. Μάλιστα, είναι η εμφάνιση που φόρεσε στην τελευταία του σεζόν στον Πανσερραϊκό.

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Την περίοδο 2005-06 οι ερυθρόλευκοι ντύθηκαν από την Umbro και η λευκή φανέλα ήταν λιτή και όμορφη, αρχικά χωρίς χορηγό και εν συνεχεία, όπως θα δούμε σε άλλη φανέλα μελλοντικά, με χορηγό τον ΟΠΑΠ.

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2005-06
Παίκτης: Αντώνης Κύρου (1998-2006, 166 συμμετοχές, 9 γκολ)
Νούμερο: 4
Κατηγορία: Β' Εθνική
Εταιρία: Umbro
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.