Για μια φανέλα με σήμα το λιοντάρι...

Καλώς ήρθατε στη μεγαλύτερη συλλογή εμφανίσεων του Πανσερραϊκού!

ΦΑΝΕΛΑ: Χάντμπολ Νο12 (2018-19)

Η εμφάνιση της ομάδας χειροσφαίρισης του Πανσερραϊκού για την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Η πρώτη μη ποδοσφαιρική φανέλα που παρουσιάζει το Panserraikos Blog είναι μία εμφάνιση της ομάδας χάντμπολ των "λιονταριών" και συγκεκριμένα η κόκκινη φανέλα της σεζόν 2018-19.

Έχοντας φτάσει μία ανάσα από την άνοδο στην Α1 το 2009, ο Πανσερραϊκός βρέθηκε σε δεινή οικονομική κατάσταση τα χρόνια που ακολούθησαν, με την ομάδα να υποβιβάζεται στη Β' Εθνική, κατηγορία στην οποία αγωνίστηκε και τη σεζόν 2018-19.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Κάτω από δύσκολες συνθήκες, οι άνθρωποι της ομάδας στράφηκαν κυρίως στις ακαδημίες, στην ανάπτυξη του αθλήματος στις Σέρρες και τη δημιουργία σωστών βάσεων για το μέλλον. Παρόλα αυτά, το ανδρικό τμήμα του συλλόγου δεν έπαψε ποτέ να υπάρχει. Με ένα κράμα πολύπειρων και νεότερων παικτών, οι ερυθρόλευκοι τερμάτισαν στην 6η θέση του 5ου ομίλου της Β' Εθνικής για την περίοδο 2018-19.

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Η κύρια εμφάνιση του Πανσερραϊκού ήταν φυσικά κόκκινου χρώματος και το Panserraikos Blog έχει την τιμή να βρίσκεται στη συλλογή του η φανέλα με το "12" στη πλάτη. Πρόκειται για ένα πολύ όμορφο δώρο του φίλου Αλέξανδρου τον οποίο ευχαριστούμε θερμά!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2018-19
Παίκτης: Διάφοροι
Νούμερο: 12
Κατηγορία: Β' Εθνική
Εταιρία: Blueflame
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.