Για μια φανέλα με σήμα το λιοντάρι...

Καλώς ήρθατε στη μεγαλύτερη συλλογή εμφανίσεων του Πανσερραϊκού!

ΦΑΝΕΛΑ: Πανσερραϊκός Νο15 (2014-15)

Η εμφάνιση του αναπληρωματικού τερματοφύλακα από την περίοδο 2014-15, σεζόν που ο Πανσερραϊκός αναδείχθηκε πρωταθλητής στη Γ' Εθνική, πανηγυρίζοντας την επιστροφή του στις επαγγελματικές κατηγορίες!

Μετά την αποτυχία της αμέσως προηγούμενης σεζόν, η άνοδος ήταν μονόδρομος για τον Πανσερραϊκό την περίοδο 2014-15, άσχετα που για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός θα έπρεπε να ξεπεραστεί το εμπόδιο του Άρη που βρέθηκε να είναι συγκάτοικος των "λιονταριών" στον πρώτο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Σε ένα πρωτάθλημα για γερά νεύρα, οι ερυθρόλευκοι παρουσιάστηκαν πολύ ψυχωμένοι και εντέλει κέρδισαν την πρώτη θέση, αφήνοντας τον Άρη στα κρύα του λουτρού! Σε ότι αφορά την εμφάνιση της ομάδας, είδαμε τον Πανσερραϊκό να ξαναφοράει Umbro φανέλα μετά από επτά χρόνια.

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Μάλιστα, τα σχέδια της εταιρίας που φόρεσε η σερραϊκή ομάδα ήταν πολύ όμορφα. Τόσο η ριγέ εμφάνιση, όσο και η λευκή που θα τις παρουσιάσουμε στο επόμενο διάστημα, καθώς και αυτές των γκολκίπερ. Στη φωτογραφία βλέπετε την κίτρινη φανέλα του αναπληρωματικού τερματοφύλακα.

Η συγκεκριμένη, με το νούμερο "15" στην πλάτη δεν έτυχε να φορεθεί, αφού για να συμβεί κάτι τέτοιο θα έπρεπε να περάσει σε κάποιο ματς ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας, μιας και ο βασικός φορούσε το "1".

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Παρόλα αυτά, είναι μία ξεχωριστή φανέλα και λόγω χρώματος, αλλά και επειδή θα μου θυμίζει πάντα εκείνη την παλικαρίσια άνοδο!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2014-15
Παίκτης: Διάφοροι
Νούμερο: 15
Κατηγορία: Γ' Εθνική
Εταιρία: Umbro
Matchworn: Όχι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.