Για μια φανέλα με σήμα το λιοντάρι...

Καλώς ήρθατε στη μεγαλύτερη συλλογή εμφανίσεων του Πανσερραϊκού!

ΒΙΒΛΙΟ: "50 Χρόνια Πανσερραϊκός"

Το βιβλίο της ιστορίας του Πανσερραϊκού με τίτλο "50 Χρόνια Πανσερραϊκός" εκδόθηκε το 2014 και μέσα από το Panserraikos Blog μπορείτε να δείτε τα περιεχόμενά του, αλλά και να το παραγγείλετε.

Ο πρώτος μισός αιώνας της ιστορίας του Πανσερραϊκού, οι αξέχαστες στιγμές, τα μεγάλα παιχνίδια, οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές, διάφορα ενδιαφέροντα στατιστικά και σπάνιο φωτογραφικό υλικό είναι μερικά από όσα θα δει κανείς ξεφυλλίζοντας τις 264 σελίδες του βιβλίου "50 Χρόνια Πανσερραϊκός".

Η πρώτη αναλυτική καταγραφή της ιστορίας του Πανσερραϊκού εκδόθηκε το 2014 και αγκαλιάστηκε αμέσως όχι μόνο από τους φίλους της ομάδας, αλλά και γενικότερα από τους ποδοσφαιρόφιλους της χώρας. Το βιβλίο ταξίδεψε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και σε πολλές χώρες του εξωτερικού, ανοίγοντας παράλληλα την πόρτα και στις άλλες, σχετικές με την ομάδα, εκδόσεις που ακολούθησαν.

Πλέον, το "50 Χρόνια Πανσερραϊκός" βρίσκεται στην 5η έκδοσή του και θα διατεθεί αποκλειστικά και μόνο μέσα από το Panserraikos Blog. Στις σειρές που ακολουθούν θα πάρετε μία γεύση από τα περιεχόμενά του και στο τέλος του άρθρου μπορείτε να δείτε τους τρόπους παραγγελίας του βιβλίου.

Πρώτο Κεφάλαιο: Η ίδρυση του Πανσερραϊκού

Στο πρώτο κεφάλαιο αναλύεται όλο το ιστορικό της ίδρυσης του ΜΓΣ Πανσερραϊκού. Τα γεγονότα πριν, κατά και αμέσως μετά την ίδρυση του συλλόγου, οι παράγοντες που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη συγχώνευση των σωματείων των Σερρών και τα πρώτα βήματα της ομάδας.


Δεύτερο Κεφάλαιο: Ο Πανσερραϊκός σεζόν προς σεζόν

Το κυρίως μέρος του βιβλίου. Η πορεία του Πανσερραϊκού στα ελληνικά γήπεδα καταγράφεται σεζόν προς σεζόν. Κάθε αγωνιστική περίοδος αναλύεται σε τέσσερις σελίδες: μία σελίδα που παρουσιάζει την εξέλιξη της περιόδου, το ρόστερ, τα στατιστικά και τη βαθμολογία. Μία σελίδα στην οποία περιγράφονται τα σημαντικότερα γεγονότα της σεζόν και παρουσιάζονται μεταξύ άλλων και μέσα από αποκόμματα εφημερίδων παλαιότερων δεκαετιών. Μία σελίδα με τα βιογραφικά των κορυφαίων ποδοσφαιριστών και ακόμα μία με την παρουσίαση όλων των αγώνων, με τις ημερομηνίες, τα σκορ και τους σκόρερ.

Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του βιβλίου είναι πως η αφήγηση της ιστορίας συνοδεύεται από σπάνιο φωτογραφικό υλικό, όπως η παρουσίαση των πορτρέτων των ποδοσφαιριστών μέσα από της διάφορες συλλογές περασμένων δεκαετιών από τα "χαρτάκια" της Panini, αλλά και παλιότερες συλλογές της δεκαετίας του '60, του '70 και όχι μόνο! Ενδιάμεσα, παρουσιάζεται και η δράση των υπόλοιπων τμημάτων του Πανσερραϊκού, εκτός του ποδοσφαίρου.


Τρίτο Κεφάλαιο: Ρεκόρ, στατιστικά & άλλα

Στο κεφάλαιο αυτό πραγματοποιείται μία στατιστική αποτίμηση της ιστορίας του Πανσερραϊκού. Αξίζει να σημειώσουμε πως παρουσιάζοντα πολλά στοιχεία που δεν έχουν καταγραφεί αλλού. Οι κορυφαίοι παίκτες σε συμμετοχές και γκολ, όλοι οι προπονητές, τα μεγάλα ρεκόρ, οι διεθνείς ποδοσφαιριστές, οι μεγάλες νίκες και ήττες και διάφορα άλλα εντυπωσιακά στοιχεία από την 50χρονη παρουσία των "λιονταριών" στα ελληνικά γήπεδα.


Τέταρτο Κεφάλαιο: Όλοι οι παίκτες του Πανσερραϊκού

Ένας πίνακας-μαμούθ με τους 567 ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα με το λιοντάρι στο στήθος από το 1964 έως το 2014 και τα αναλυτικά στοιχεία τους, όπως οι συμμετοχές και τα γκολ τους σε κάθε κατηγορία.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Το βιβλίο διατίθεται μέσω του Panserraikos Blog με δωρεάν παράδοση στις Σέρρες και αποστολή μέσω ΕΛΤΑ στην υπόλοιπη Ελλάδα. Για αποστολές στο εξωτερικό θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση από πριν. Για να έρθει το "50 Χρόνια Πανσερραϊκός" στα χέρια σου, αρκεί να μας στείλεις τη διεύθυνση και το τηλέφωνό σου με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

- Email: dinos.89@hotmail.com
- Τηλέφωνο: 697 65 34 629
- Facebook: Panserraikos Blog (κλικ εδώ
- Instagram: Panserraikosblog (κλικ εδώ