ΦΑΝΕΛΑ: Θανάσης Κάτης (2002-03)

Γυρνάμε το χρόνο περίπου 20 χρόνια πίσω για να θυμηθούμε τον Θανάση Κάτη και τη φανέλα του από την περίοδο 2002-03!

Στον... μαγικό κόσμο της συλλογής ποδοσφαιρικών εμφανίσεων μπορεί να βρεθεί ξαφνικά μπροστά σου μία φανέλα ενός παίκτη που είτε πέρασε αλλά δεν αγωνίστηκε καθόλου στην αγαπημένη σου ομάδα, είτε κατέγραψε ελάχιστες εμφανίσεις με αποτέλεσμα να ξεχαστεί από τους περισσότερους στο πέρασμα του χρόνου ή απλά να έχει περάσει τόσος καιρός από τότε που τον είδες να αγωνίζεται στο γήπεδο που να τον θυμάσαι αμυδρά.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Στην τελευταία κατηγορία θα μπορούσα να εντάξω τον Θανάση Κάτη, τον υψηλόσωμο αμυντικό που έπαιξε στον Πανσερραϊκό τη διετία 2001-03 καταγράφοντας 28 συμμετοχές. Ο σέντερ μπακ από τη Φλώρινα ήρθε στα "λιοντάρια" σε ηλικία 22 ετών και η αλήθεια είναι ότι μετά την αποχώρησή του από τις Σέρρες έχουμε χάσει τα ίχνη του.

Παρόλα αυτά, πριν μερικούς μήνες μας τον θύμισε ο πολύ θερμός φίλαθλος του Πανσερραϊκού Γιάννης Κιοσσές όταν τον ρώτησα αν έχει κρατήσει καμιά φανέλα της ομάδας από τα προηγούμενα χρόνια, στέλνοντάς μου φωτογραφία με την εμφάνιση του Κάτη με το "13" στην πλάτη από τη σεζόν 2002-03!

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Λίγο καιρό αργότερα ο Γιάννης δώρισε τη συγκεκριμένη φανέλα στο "Μουσείο του Πανσερραϊκού", συμπληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο το κενό που είχαμε από εκείνη την αγωνιστική περίοδο, αφού η μόνη εμφάνιση που διαθέταμε ήταν η λευκή του Αντώνη Μαχαιρούδη με το νούμερο "9".

Γιάννη, σε ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά σου στο μουσείο μας!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2002-03
Παίκτης: Θανάσης Κάτης (2001-03, 28 συμμετοχές/0 γκολ)
Νούμερο: 13
Κατηγορία: Β' Εθνική
Εταιρία: Puma
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα...