ΦΑΝΕΛΑ: Γιώργος Γκουγκουλιάς (2007-08)

Τα κατορθώματα του Γιώργου Γκουγκουλιά κατά την περίοδο 2007-08 μας έχουν μείνει αξέχαστα και τα θυμόμαστε και πάλι με αφορμή την παρουσίαση μίας ακόμα φανέλας του!

Πέρασε πολύς καιρός από τότε που σας είχαμε δείξει μία από τις φανέλες που φόρεσε ο Γιώργος Γκουγκουλιάς προς το φινάλε της σεζόν 2007-08 και σήμερα θα παρουσιάσουμε μία ακόμα εμφάνιση του.

Ο λόγος για την κόκκινη φανέλα της Admiral που φορέθηκε από το ξεκίνημα της σεζόν και μέχρι τα μέσα Απριλίου και συγκεκριμένα μέχρι και το εντός έδρας 1-1 κόντρα στον Πανθρακικό, όταν ο "Γκουγκουγκόλ" χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα μας με γκολ στο 89'!

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Πρόκειται για μια φανέλα που αρχικά την είδαμε χωρίς χορηγό και εν συνεχεία με μπαλώματα του ΟΠΑΠ στο μπροστινό μέρος και της Συνεταιριστικής Τράπεζας Σερρών στο πίσω. Έχει φυσικά στην πλάτη το νούμερο "31" που είχε διαλέξει στην παρθενική του σεζόν στις Σέρρες ο γεννημένος στο Σβάινφουρτ της Γερμανίας φορ.

Με αυτό το νούμερο σκόραρε 13 φορές σε 22 παιχνίδια. Ήταν το... πρώτο βιολί στην γραμμή κρούσης του Πανσερραϊκού και ο άνθρωπος που έδινε ουσία στην πολύ καλή ομαδική λειτουργία της αρμάδας του Γιάννη Παπακώστα, στην ασταμάτητη πορεία προς την κορυφή του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής και την άνοδο στην Superleague!

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Η φανέλα του "Γκουγκουγκόλ" έφτασε στα χέρια μας ως δώρο του ρέκορντμαν συμμετοχών του συλλόγου και επί σειρά ετών αρχηγού της ομάδας Δημήτρη Αϊβαζίδη ο οποίος εκείνη τη σεζόν υπήρξε βοηθός του Γιάννη Παπακώστα! Τον ευχαριστούμε θερμά για ακόμα μία φορά!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2007-08
Παίκτης: Γιώργος Γκουγκουλιάς (2007-09 & 2012-13, 58 συμμετοχές/16 γκολ)
Νούμερο: 31
Κατηγορία: Β' Εθνική
Εταιρία: Admiral
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα...