Για μια φανέλα με σήμα το λιοντάρι...

Καλώς ήρθατε στη μεγαλύτερη συλλογή εμφανίσεων του Πανσερραϊκού!

ΦΑΝΕΛΑ: Γιώργος Γκουγκουλιάς (2007-08)

Η εμφάνιση του Γιώργου Γκουγκουλιά από τη σεζόν-όνειρο που βρήκε τον Πανσερραϊκό να πανηγυρίζει την επιστροφή του στην Α' Εθνική μετά από 16 χρόνια!

Οτιδήποτε αφορά την περίοδο 2007-08 μόνο ευχάριστες αναμνήσεις μπορεί να μας φέρει στο μυαλό. Ήταν, βλέπετε, μια ονειρική περίοδος, με τον Πανσερραϊκό να θυμίζει... τρένο, να κερδίζει το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και κατ' επέκταση την επιστροφή του στην Α' Εθνική έπειτα από απουσία 16 ετών!

Ειδικά για εμάς που είμαστε σήμερα περίπου 30 χρονών και μέχρι το 2008 δεν είχαμε ζήσει εποχές Α' Εθνικής στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, εκείνη η σεζόν θα μας μείνει σίγουρα αξέχαστη! Η αρμάδα του Γιάννη Παπακώστα ήταν ασταμάτητη, πανηγυρίζοντας τη μια νίκη μετά την άλλη και παίζοντας παράλληλα υπέροχο ποδόσφαιρο!

Πολλοί ήταν οι παίκτες που είχαν εξαιρετική απόδοση και σίγουρα ένας από αυτούς ήταν ο Γιώργος Γκουγκουλιάς. Με 13 γκολ και 3 ασίστ σε 22 συμμετοχές ήταν ο πρώτος σκόρερ των "λιονταριών" εκείνη την περίοδο και φυσικά ένας από τους πρωταγωνιστές της ανόδου.

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Ο "Γκουγκουγκόλ" όπως τον αποκαλούσαν από ένα σημείο και μετά οι φίλοι της ομάδας, είχε επιλέξει το νούμερο "31" για τη φανέλα του και την εμφάνιση που κοσμεί τη συλλογή μου τη φόρεσε προς το φινάλε της σεζόν. Η φανέλα αυτή φορέθηκε μόνο σε 3-4 ματς από τα "λιοντάρια", όμως ήταν αυτή που έβαλε η ομάδα σε ένα πέρα για πέρα ιστορικό παιχνίδι.

Στις 25 Μαΐου 2008 ο Πανσερραϊκός επικράτησε του Θρασύβουλου με 3-0, κλειδώνοντας την επιστροφή του στην Α' Εθνική! Τα δύο από τα τρία γκολ της αναμέτρησης τα πέτυχε ο Γιώργος Γκουγκουλιάς στο 20' και στο 90'!

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Αυτή η συλλεκτική εμφάνιση της εταιρίας Admiral είναι και η πιο όμορφη φανέλα που φόρεσε την σεζόν 2007-08 ο Πανσερραϊκός. Κύριο χαρακτηριστικό της το γεγονός πως τα σήματα, το όνομα, ο αριθμός και οι χορηγοί δεν είναι στάμπες, αλλά είναι τυπωμένα στο ύφασμα, πράγμα ιδιαίτερα σπάνιο, τουλάχιστον σε ότι αφορά εμφανίσεις των "λιονταριών".

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2007-08
Παίκτης: Γιώργος Γκουγκουλιάς (2007-09 & 2012-13, 58 συμμετοχές/16 γκολ)
Νούμερο: 31
Κατηγορία: Β' Εθνική
Εταιρία: Admiral
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.