ΦΑΝΕΛΑ: Γιώργος Παναγιωτίδης (2000-01)

Το "Μουσείο του Πανσερραϊκού" έχει τη χαρά να φιλοξενεί μία σπάνια φανέλα του Γιώργου Παναγιωτίδη, ενός ποδοσφαιριστή με μεγάλη προσφορά στο σερραϊκό ποδόσφαιρο!

Σε παλαιότερο άρθρο μας είχαμε κάνει αναφορά στην εμφάνιση του Γιώργου Τσιφούτη από τη σεζόν 2000-01. Οι σειρές που ακολουθούν είναι αφιερωμένες σε μια φανέλα του ίδιου σχεδίου με αυτή του διεθνούς μέσου, αλλά φορεμένη από έναν άλλο σημαντικό παίκτη της ιστορίας του Πανσερραϊκού.

Ο λόγος για τον Γιώργο Παναγιωτίδη που για πολλά χρόνια συνδύασε το όνομά του με το σερραϊκό ποδόσφαιρο, αγωνιζόμενος εκτός από τα "λιοντάρια" και στην ομάδα του χωριού του, τον Οδυσσέα Αναγέννησης.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Από εκεί τον απέκτησε ο Πανσερραϊκός το 1997 και στην πολυετή παρουσία του στον "λάκκο των λεόντων" έπαιξε σε 105 επίσημα παιχνίδια, σκοράροντας 17 τέρματα. Έχοντας κατά καιρούς πολύ αξιόλογους συμπαίκτες, όπως οι Τσιφούτης, Ηπειρώτης, Ηλιόπουλος, Αντεμάρ, Γιοβάνοβιτς και αρκετούς ακόμα, λίγο έλειψε να πανηγυρίσει την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία.

Συγκεκριμένα, κατά τη συμμετοχή των ερυθρολεύκων στα μπαράζ ανόδου του 2000 κόντρα σε Αιγάλεω και ΠΑΣ Γιάννινα, ο Παναγιωτίδης συμμετείχε και στα δύο ματς, αλλά το φινάλε ήταν άδοξο για το συγκρότημα του Παύλου Δημητρίου.

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Στα χρόνια που ο μεσοεπιθετικός από την Αναγέννηση Σερρών υπήρξε μέλος του Πανσερραϊκού, φόρεσε πολλές φανέλες, με τις περισσότερες να έχουν πια... εξαφανιστεί! Μία από αυτές όμως, η μπλε της σεζόν 2000-01 έφτασε στα χέρια μας έπειτα από την προσφορά ενός μεγάλου υποστηρικτή του "Μουσείου του Πανσερραϊκού". Ο λόγος για τον Κυριάκο Στεφανίδη ο οποίος μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ στην προσπάθειά μας να διασώσουμε τις συλλεκτικές εμφανίσεις της ιστορίας της ομάδας μας!

Η εμφάνιση που βλέπετε στη φωτογραφία είναι της ιταλικής εταιρείας "Lotto" που έντυσε τον Πανσερραϊκό τη διετία 2000-02, με τον Γιώργο Παναγιωτίδη να επιλέγει το "11" και να τη φοράει σε λίγες μόνο αναμετρήσεις, μιας και ήταν η τρίτη φανέλα των "λιονταριών" της περιόδου 2000-01, μετά τη κόκκινη και την άσπρη.

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2000-01
Παίκτης: Γιώργος Παναγιωτίδης (1997-03, 105 συμμετοχές/17 γκολ)
Νούμερο: 11
Κατηγορία: Β' Εθνική
Εταιρία: Lotto
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα...