ΦΑΝΕΛΑ: Ιβάν Γέσιτς (2011-12)

Η εμφάνιση που φόρεσε, έστω και ελάχιστα, ο Σέρβος μεσοεπιθετικός Ιβάν Γέσιτς στα τελευταία παιχνίδια της περιόδου 2011-12.

Πολύ καιρό πριν είχαμε παρουσιάσει την λευκή φανέλα του Δημήτρη Ανάκογλου από τη σεζόν 2011-12, η οποία όπως είχα μοιραστεί μαζί σας είχε περάσει από χίλια κύματα!

Ευτυχώς όμως μετά από αρκετά χρόνια ήρθαν να προστεθούν στο "Μουσείο του Πανσερραϊκού" και άλλες φανέλες από εκείνη την περίοδο και στο παρόν άρθρο βλέπουμε μία από αυτές.


Πρόκειται για την εμφάνιση που φόρεσε ο Ιβάν Γέσιτς στα τελευταία ματς της σεζόν, όταν δηλαδή κατέγραψε τις μόλις τέσσερις επίσημες συμμετοχές του ως παίκτης των "λιονταριών". Βλέπετε, παρότι είχε έρθει "φορτσάτος" στις Σέρρες μετά από μία πολύ καλή σεζόν με τον Αγροτικό Αστέρα, οι συχνοί τραυματισμοί του δεν του επέτρεψαν να παίξει... μπαλίτσα στον "λάκκο των λεόντων".

Έκανε το ντεμπούτο του μόλις τον Μάιο και περιορίστηκε σε μερικές μόνο ολιγόλεπτες συμμετοχές που αθροιστικά δεν ξεπέρασαν ούτε το ένα ημίχρονο. Αφού έφυγε από τις Σέρρες, έπαιξε στον Ηρακλή Ψαχνών, τη Νίκη Βόλου και πριν επιστρέψει στον Αγροτικό Αστέρα πέρασε από τον Αχαρναϊκό. Μάλιστα με την ομάδα του Μενιδίου έκανε μία εντυπωσιακή σεζόν, αφού την περίοδο 2014-15 σκόραρε 14 τέρματα σε 35 εμφανίσεις!


Παρότι ο Σέρβος "δεν έπιασε", όπως λέμε στην ποδοσφαιρική ορολογία, στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, η φανέλα του έχει ιδιαίτερη αξία για τη συλλογή μας, μιας και αποτελεί δώρο του φίλου Βασίλη Ουστριά.

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2011-12
Παίκτης: Ιβάν Γέσιτς (2011-12, 4 συμμετοχές/0 γκολ)
Νούμερο: 31
Κατηγορία: Β' Εθνική
Εταιρία: Mass
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα...