Για μια φανέλα με σήμα το λιοντάρι...

Καλώς ήρθατε στη μεγαλύτερη συλλογή εμφανίσεων του Πανσερραϊκού!

ΦΑΝΕΛΑ: Δημήτρης Ανάκογλου (2011-12)

Η φανέλα του Δημήτρη Ανάκογλου από την αγωνιστική περίοδο 2011-12, ένα από τα πρώτα κομμάτια της συλλογής μου το οποίο πέρασε από... χίλια κύματα!

Η σεζόν 2011-12 βρήκε τον Πανσερραϊκό να επιστρέφει στη Β' Εθνική, ενώ η συνεργασία της ΠΑΕ με την εταιρία Mass σε ότι αφορά τον ιματισμό της ομάδας συνεχίστηκε για δεύτερη σερί χρονιά.

Οι δύο εμφανίσεις των "λιονταριών" εκείνη την περίοδο ήταν αρκετά λιτές. Η πρώτη στολή ήταν εντελώς κόκκινη και η δεύτερη αντίστοιχα εντελώς λευκή. Τα μόνα που ξεχώριζαν πάνω στη φανέλα ήταν τα σήματα της ομάδας, της ΕΠΟ και της εταιρίας και από ένα σημείο της σεζόν και μετά ο χορηγός, το "Πάμε Στοίχημα".

Σήμερα σας παρουσιάζω την λευκή εμφάνιση και συγκεκριμένα αυτή που φόρεσε ένας από τους σημαντικούς ποδοσφαιριστές που ανέδειξε η ομάδα τα τελευταία χρόνια, ο Δημήτρης Ανάκογλου. Ο "Τζιμάκος", προερχόμενος από τις ακαδημίες του συλλόγου, αγωνίστηκε στον Πανσερραϊκό από τις αρχές του 2008 έως τον Ιανουάριο του 2013, μετρώντας 101 συμμετοχές, 5 γκολ και 9 ασίστ.

Η εξέλιξη της καριέρας του τον βρήκε να παίζει κατά σειρά σε ΑΕΚ, Βέροια και Άρη, όμως στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος λόγω των αρκετών σοβαρών τραυματισμών που είχε να αντιμετωπίσει. Εξίσου άτυχη πάντως υπήρξε και η φανέλα που μου χάρισε το 2012 και βλέπετε στην φωτογραφία του άρθρου.

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Επειδή την φορούσα αρκετά συχνά και δεν την πρόσεχα τόσο πολύ στο πλύσιμο, είχε χάσει την αρχικά λαμπερή λευκότητα της. Όταν η κοπέλα μου η Φαίη (σε συγχωρώ!) μου είπε πως μπορεί να την επαναφέρει με λευκαντικό, αρχικά χάρηκα, αλλά όταν έβγαλα τη φανέλα από την λεκάνη κόντεψα να κλάψω. Οι στάμπες του χορηγού και του ονόματος είχαν ξεθωριάσει και παρά την αρχική "κατάθλιψη" που έπαθα, εντέλει κατάφερα να την επαναφέρω με ειδικό μαρκαδόρο.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Βλέπετε, δεν ήταν απλά μια μπλούζα, αλλά ένα ενθύμιο από έναν εκ των αγαπημένων μου παικτών. Δημήτρη σε ευχαριστώ θερμά για το υπέροχο δώρο σου, ένα από τα "κοσμήματα" της συλλογής μου!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2011-12
Παίκτης: Δημήτρης Ανάκογλου (101 συμμετοχές/5 γκολ)
Νούμερο: 10
Κατηγορία: Β' Εθνική
Εταιρία: Mass
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.