ΦΑΝΕΛΑ: Νίκος Βλασόπουλος (2010-11)

Η εμφάνιση του Νίκου Βλασόπουλου από το σύντομο πέρασμά του από τις Σέρρες.

Προερχόμενος από την Λάρισα στην οποία αγωνίστηκε τη διετία 2008-10, ο Νίκος Βλασόπουλος υπήρξε μέλος του ερυθρόλευκου ρόστερ την περίοδο 2010-11, χωρίς όμως να καταφέρει να αγωνιστεί σε κάποιο ματς, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την ομάδα στα μέσα της περιόδου.

Έχοντας επιλέξει το νούμερο "31" για την φανέλα του, ο 22χρονος τότε μέσος περιορίστηκε σε λίγες μόνο συμμετοχές στην αποστολή της ομάδας, αλλά δεν έπεισε τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς ώστε να του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Παρόλα αυτά, το συγκεκριμένο σχέδιο που βλέπετε στην φωτογραφία παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον και ο λόγος είναι ότι αποτελεί μία από τις λίγες "one off" εμφανίσεις στην ιστορία του Πανσερραϊκού, φορέθηκε δηλαδή μόνο σε ένα ματς. Συγκεκριμένα, με χορηγό το "goodchannel.gr" τα "λιοντάρια" έπαιξαν μόνο στην εκτός έδρας ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό Βόλου για το Κύπελλο Ελλάδας.

Στο πρωτάθλημα, σε όσα παιχνίδια εμφανίστηκαν με την μπλε φανέλα, χορηγός ήταν το "good.gr", όπως έχουμε αναφέρει και σε παλιότερο άρθρο μας, οπότε το σχέδιο που παρουσιάζουμε σήμερα φορέθηκε μία και μοναδική φορά!

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με το ότι πάντοτε οι "τρίτες" εμφανίσεις, διαφορετικού χρώματος από τα παραδοσιακά ερυθρόλευκα, έχουν το δικό τους ιδιαίτερο ενδιαφέρον, κάνουν τη φανέλα αυτή ξεχωριστό κομμάτι της συλλογής μας.

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2010-11
Παίκτης: Νίκος Βλασόπουλος (2010-11, 0 συμμετοχές/0 γκολ)
Νούμερο: 31
Κατηγορία: Α' Εθνική
Εταιρία: Mass
Matchworn: Όχι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα...