Για μια φανέλα με σήμα το λιοντάρι...

Καλώς ήρθατε στη μεγαλύτερη συλλογή εμφανίσεων του Πανσερραϊκού!

ΦΑΝΕΛΑ: Σέμιρ Κέρλα (2010-11)

Μια σπάνια μπλε εμφάνιση του Σέμιρ Κέρλα από την περίοδο 2010-11 που ο Πανσερραϊκός αγωνίστηκε στη Superleague.

Οι τρίτες εμφανίσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων αποτελούσαν ανέκαθεν ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό σε ότι αφορά τις σχετικές συλλογές. Αφ' ενός γιατί είναι συνήθως σπάνια κομμάτια που φορέθηκαν μία ή ελάχιστες φορές και αφ' ετέρου διότι η τρίτη φανέλα έχει διαφορετικό χρώμα από αυτά της ομάδας.

Την περίοδο 2010-11 ο Πανσερραϊκός εκτός από την κόκκινη και την λευκή εμφάνιση, είχε και μία πολύ όμορφη μπλε! Δεν ήταν η πρώτη φορά που τα "λιοντάρια" φορούσαν γαλάζια εμφάνιση, κάτι τέτοιο είχε συμβεί και την περίοδο 2000-01, ήταν όμως σίγουρα μία ιδιαίτερη και σπάνια φανέλα.

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Εκείνη τη σεζόν οι (κατά τα άλλα) ερυθρόλευκοι φόρεσαν τη συγκεκριμένη στολή σε τρία παιχνίδια, στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα για το πρωτάθλημα της Superleague, αλλά και στο Κύπελλο Ελλάδας με τους Βολιώτες. Είχαν όμως διαφορετικό χορηγό σε κάθε διοργάνωση: το "good.gr" στο πρωτάθλημα και το "goodchannel.gr" στο κύπελλο.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Έτσι η φανέλα του Σέμιρ Κέρλα που βλέπετε στη φωτογραφία φορέθηκε μόνο μία φορά, στην ήττα με 3-0 από τον Ολυμπιακό Βόλου, μιας και ο Βόσνιος δεν είχε αγωνιστεί στην Καβάλα. Προσωπικά την θεωρώ πολύ όμορφη, όπως και τις άλλες δύο της εταιρίας Mass εκείνης της περιόδου.

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2010-11
Παίκτης: Σεμίρ Κέρλα (2010-11, 6 συμμετοχές/0 γκολ)
Νούμερο: 29
Κατηγορία: Α' Εθνική
Εταιρία: Mass
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.