ΦΑΝΕΛΑ: Δημήτρης Καστανιώτης (2015-16)

Η εμφάνιση του γκολκίπερ Δημήτρη Καστανιώτη από την περίοδο 2015-16.

Η σεζόν 2015-16 βρήκε τον Πανσερραϊκό να επιστρέφει στη Β' Εθνική. Την εστία των "λιονταριών" εκείνη την περίοδο υπερασπίστηκαν τρεις διαφορετικοί τερματοφύλακες.

Αρχικά, ο Αποστόλης Ανδρούτσος, ο τότε βασικός κίπερ της ομάδας, του οποίου τη φανέλα είχαμε παρουσιάσει παλιότερα και στη συνέχεια ο Ηλίας Μέλκας και ο Δημήτρης Καστανιώτης.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Ο τελευταίος μπορεί να αγωνίστηκε σε μόλις τρία παιχνίδια, αλλά με εξαίρεση την τελευταία του εμφάνιση κόντρα στον Απόλλωνα Αθηνών (βαριά ήττα με 0-5), είχε καλή παρουσία στα ερυθρόλευκα γκολπόστ. Στο ντεμπούτο του ο Πανσερραϊκός κέρδισε με 1-2 στη Ζάκυνθο και μια εβδομάδα αργότερα ήρθε ισόπαλος (2-2) με τα Χανιά στις Σέρρες, με τον Καστανιώτη να πιάνει πέναλτι!

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Ο Σερραίος τερματοφύλακας διάλεξε το νούμερο 15 στη μοναδική του σεζόν στον Πανσερραϊκό και η φανέλα που κοσμεί τη συλλογή μας είναι αυτή που φόρεσε στα δύο ματς που αναφέραμε νωρίτερα. Πρόκειται για την μαύρη-μπλε εμφάνιση της εταιρίας Saller που εκείνη την περίοδο αποτέλεσε και την τρίτη, εναλλακτική φανέλα των "λιονταριών", άσχετα που δεν φορέθηκε ποτέ.

Άλλη μια ιδιαίτερη εμφάνιση λοιπόν στην ντουλάπα του Panserraikos Blog η οποία γεμίζει σιγά-σιγά!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2015-16
Παίκτης: Δημήτρης Καστανιώτης (2015-16, 3 συμμετοχές/0 γκολ)
Νούμερο: 15
Κατηγορία: Β' Εθνική
Εταιρία: Saller
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα...