Για μια φανέλα με σήμα το λιοντάρι...

Καλώς ήρθατε στη μεγαλύτερη συλλογή εμφανίσεων του Πανσερραϊκού!

ΦΑΝΕΛΑ: Αποστόλης Ανδρούτσος (2015-16)

Η πρώτη φανέλα τερματοφύλακα για την οποία γίνεται αφιέρωμα από το Panserraikos Blog, είναι αυτή του αγαπημένου μου Αποστόλη Ανδρούτσου από την περίοδο 2015-16!

Μπορεί να μην έμεινε για περισσότερο από 1,5 χρόνο στις Σέρρες, όμως ο Αποστόλης Ανδρούτσος κατάφερε να κάνει κάποιες εξαιρετικές εμφανίσεις και να κερδίσει πολλές συμπάθειες στις τάξεις των φιλάθλων του Πανσερραϊκού.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Ήρθε στα μέσα της περιόδου 2014-15, με την ομάδα να βρίσκεται στη Γ' Εθνική και ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της επιστροφής των "λιονταριών" στις επαγγελματικές κατηγορίες. Δίχως αμφιβολία, αξέχαστη θα μείνει σε όλους η εμφάνισή του στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Καβάλα στις 26 Απριλίου 2015!

Η επέμβασή του στο πέναλτι του Διαμαντίδη ήταν αυτό που λέμε "μια ολόκληρη κατηγορία", αφού αποσόβησε το 1-0 και στην εξέλιξη της φάσης ο Σάκης Γκόγκας διαμόρφωσε το τελικό 0-1, σε ένα ματς για... γερά νεύρα!

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Ο Ανδρούτσος διατήρησε τη θέση του βασικού και την επόμενη σεζόν στην οποία φόρεσε τη γαλάζια εμφάνιση που βλέπετε στην φωτογραφία. Πρόκειται για μία όμορφη φανέλα της εταιρίας Saller, με χορηγό το "Πάμε Στοίχημα" και το "71" στην πλάτη.

Η φανέλα προστέθηκε στη συλλογή μου από τον ίδιο τον Αποστόλη Ανδρούτσο, τον οποίο θέλω να ευχαριστήσω και από εδώ για το ωραίο δώρο του!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2015-16
Παίκτης: Αποστόλης Ανδρούτσος (2015-16, 40 συμμετοχές/0 γκολ)
Νούμερο: 71
Κατηγορία: Β' Εθνική
Εταιρία: Saller
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.