ΦΑΝΕΛΑ: Πανσερραϊκός Νο7 (2014-15)

Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζω την one off εμφάνιση που φόρεσε ο Πανσερραϊκός στον αγώνα κόντρα στη Δόξα Δράμας στις 17 Μαΐου 2015, ματς στο οποίο πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Β' Εθνική.

Σε ότι αφορά την αξέχαστη περίοδο 2014-15 έχουμε γράψει κατά καιρούς αρκετά, ενώ παλιότερα φτιάξαμε αφιερώματα τόσο για την λευκή φανέλα που φορέθηκε μεταξύ άλλων στο 0-1 επί της Καβάλας, όσο και για την εμφάνιση του αναπληρωματικού γκολκίπερ.

Στο άρθρο αυτό έχω την χαρά και υπερηφάνεια να σας παρουσιάσω τη βασική φανέλα εκείνης της σεζόν, δηλαδή τη ριγέ ερυθρόλευκη που φορέθηκε στα περισσότερα ματς. Για την ακρίβεια, η εκδοχή που βλέπετε στη φωτογραφία είναι αυτή που φόρεσε ο Πανσερραϊκός στη φιέστα κόντρα στη Δόξα Δράμας στις 17 Μαΐου 2015, στο ιστορικό 1-0 με το τέρμα του Σάκη Γκόγκα.

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Αυτό που προστέθηκε σε σχέση με τα προηγούμενα ματς ήταν οι δύο ξεβαμμένες κόκκινες ρίγες στο πάνω μέρος των μανικιών, χαρακτηριστικό που δεν εμφανίστηκε σε κάποιο άλλο παιχνίδι των "λιονταριών" μέχρι εκείνο το απόγευμα.

Μια άλλη λεπτομέρεια που κάνει ιδιαίτερη την συγκεκριμένη φανέλα είναι το "1964-2014" που ήταν τυπωμένο ψηλά στο πίσω μέρος της εμφάνισης, πράγμα που την μετατρέπει κατά κάποιο τρόπο σε "επετειακή" για τη συμπλήρωση 50 ετών από την ίδρυση του συλλόγου.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Για την ιστορία, το νούμερο 7 που έφτασε κάποια χρόνια αργότερα στην συλλογή μου, φορέθηκε εκείνο το απόγευμα από τον Σάκη Μουτεσίδη, έναν εκ των πρωταγωνιστών στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Γ' Εθνικής της περιόδου 2014-15, που σκόραρε πέντε γκολ και σέρβιρε άλλα έξι σε 22 ματς εκείνη τη σεζόν.

Η φανέλα αποτελεί δώρο ενός από τους πλέον πιστούς φιλάθλους του Πανσερραϊκού, του Γιάννη, τον οποίο ευχαριστώ θερμά!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2014-15
Παίκτης: Σάκης Μουτεσίδης (22 συμμετοχές/5 γκολ)
Νούμερο: 7
Κατηγορία: Γ' Εθνική
Εταιρία: Umbro
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα...