ΦΑΝΕΛΑ: Πανσερραϊκός Νο13 (2014-15)

Ήρθε η ώρα να θυμηθούμε μία φανέλα που φορέθηκε σε ένα μαγικό απόγευμα, σε ένα ματς που δύσκολα κάποιος φίλος του Πανσερραϊκού θα μπορέσει ποτέ να ξεχάσει!

Η περίοδος 2014-15 και ειδικά οι τελευταίες "στροφές" του πρωταθλήματος, με την δίχως προηγούμενο μονομαχία μεταξύ Πανσερραϊκού και Άρη για τη μία θέση της ανόδου, είχε χαρακτηριστικά... κινηματογραφικής ταινίας δράσης!

Τα "λιοντάρια" βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα στο "Κλεάνθης Βικελίδης", όμως ακολούθησαν τέσσερις μεγάλες νίκες και μια υπέροχη άνοδος! Ο Πανσερραϊκός κέρδισε κατά σειρά τον Έβρο Σουφλίου, την Καβάλα, τον Εθνικό Αγιονερίου και τη Δόξα Δράμας, όλους με το ίδιο σκορ: 1-0!

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Το πιο ξεχωριστό από τα παραπάνω παιχνίδια ήταν εκείνο της Καβάλας, όπου ο Πανσερραϊκός έχοντας τη δυναμική συμπαράσταση των φιλάθλων του επικράτησε με 0-1, με τον Σάκη Γκόγκα να σκοράρει το "χρυσό" γκολ, εκμεταλλευόμενος τη σέντρα του Μπόζινταρ Τάντιτς και να πανηγυρίζει εκστασιασμένος μπροστά στο πέταλο των Σερραίων! Λίγα δευτερόλεπτα πριν, ο "αίλουρος" Αποστόλης Ανδρούτσος μας είχε γλιτώσει από το σε βάρος μας 1-0, πιάνοντας πέναλτι!

Εκείνο το απόγευμα τα "λιοντάρια" φόρεσαν τη φανέλα που παρουσιάζουμε στο παρόν άρθρο. Την λευκή Umbro εκείνης της σεζόν, που ήταν η δεύτερη, αφού η πρώτη εμφάνιση ήταν η ριγέ που θα δούμε σύντομα σε νέο άρθρο. Πρόκειται για μία λιτή, αλλά όμορφη φανέλα η οποία έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για μένα, από τη στιγμή που φορέθηκε σε εκείνο το μεγάλο ματς.

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Το νούμερο "13" φόρεσε στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Σωκράτης Τσουκαλάς, ο αριστερός μπακ που πέρασε ως αλλαγή στον αγώνα στη θέση του Στέλιου Καψάλη στο 51'. Στην εξέλιξη της σεζόν φυσικά το νούμερο αυτό φορέθηκε από διάφορους παίκτες.

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2014-15
Παίκτης: Διάφοροι
Νούμερο: 13
Κατηγορία: Γ' Εθνική
Εταιρία: Umbro
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα...