ΦΑΝΕΛΑ: Αλέξανδρος Ζέρης (2022-23)


Μία από τις τελευταίες εμφανίσεις που φόρεσε ο Αλέξανδρος Ζέρης ως παίκτης του Πανσερραϊκού!

Αν υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που γνωρίζει πόσο δύσκολο ήταν το... μονοπάτι που περπάτησε ο Πανσερραϊκός για να φτάσει από τη Δ' Εθνική στη Superleague, αυτός είναι ο Αλέξανδρος Ζέρης!

Ο 29χρονος μπακ ήρθε στις Σέρρες το 2019, όταν η ομάδα προετοιμάζονταν για τη συμμετοχή της στη τέταρτη κατηγορία και στην επόμενη τετραετία κατάφερε να μετατραπεί στον βασικότερο παίκτη της ομάδας.

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Ο Βολιώτης αμυντικός αγωνίστηκε σε 101 επίσημα παιχνίδια του Πανσερραϊκού, πανηγυρίζοντας απανωτές ανόδους, με αποκορύφωμα την επάνοδο των "λιονταριών" στα... σαλόνια της Superleague. Δυστυχώς όμως, δεν θα συνεχίσει στην ομάδα και τη νέα σεζόν, αλλά κανείς στις Σέρρες δεν πρόκειται να ξεχάσει την προσφορά του τα τελευταία χρόνια.

Μεταξύ αυτών και εμείς, αφού έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε στο μικρό μας μουσείο μία από τις τελευταίες εμφανίσεις που φόρεσε ως παίκτης της αγαπημένης μας ομάδας. Ο λόγος για τη λευκή φανέλα της περασμένης σεζόν που χρησιμοποίησε στο δεύτερο ημίχρονο της εκτός έδρας ήττας από τον Ηρακλή Λάρισας με 2-0 στις 28 Μαΐου 2023.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Ευχαριστούμε θερμά τον Αλέξανδρο Ζέρη για το όμορφο δώρο του και του ευχόμαστε από καρδιάς ότι καλύτερο στη συνέχεια της ζωής του, εντός και εκτός γηπέδων!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2022-23
Παίκτης: Αλέξανδρος Ζέρης (2019-23, 101 συμμετοχές/5 γκολ)
Νούμερο: 2
Κατηγορία: Β' Εθνική
Εταιρία: Macron
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.


Διαβάστε ακόμα...