ΦΑΝΕΛΑ: Φώτης Κουτζαβασίλης (2012-13)


Η φανέλα του τερματοφύλακα Φώτη Κουτζαβασίλη από τη δεύτερη σεζόν του στον "λάκκο των λεόντων"!

Ο Φώτης Κουτζαβασίλης είναι ένας από τους καλύτερους Σερραίους γκολκίπερ των τελευταίων ετών, έχοντας ένα διετές πέρασμα από τον Πανσερραϊκό στα πρώτα χρόνια της καριέρας του.

Προερχόμενος από τον ΠΑΟΚ, ο "Κούτζα" ήρθε στα "λιοντάρια" το 2011, καταγράφοντας με την ομάδα της γενέτειράς του τις πρώτες του επαγγελματικές συμμετοχές σε επίπεδο Β' Εθνικής. Παρότι αποκτήθηκε με σκοπό να αποτελέσει εναλλακτική επιλογή στα γκολπόστ, το φινάλε της πρώτης του σεζόν στον "λάκκο των λεόντων" τον βρήκε να μετράει ήδη 14 συμμετοχές.

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Τη σεζόν 2012-13 τα πήγε ακόμα καλύτερα, παίρνοντας από ένα σημείο και μετά γάντια βασικού και φτάνοντας τις συνολικά 50 συμμετοχές με το λιοντάρι στο στήθος. Και μπορεί στις Σέρρες να στάθηκε άτυχος, χάνοντας δύο φορές την είσοδο στα πλέι οφ ανόδου στην ισοβαθμία, εντέλει όμως κατάφερε να πανηγυρίσει την άνοδο στη Superleague με τη φανέλα της Κέρκυρας.

Στους "Φαίακες" αγωνίστηκε για έξι συναπτά έτη, εκ των οποίων τα πέντε στη μεγάλη κατηγορία, πριν ακολουθήσει η παρουσία του στα Χανιά, τον Ηρακλή Λάρισας και εσχάτως στον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Στο μικρό μας μουσείο έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε εδώ και μερικούς μήνες τη φανέλα που φόρεσε ο Φώτης Κουτζαβασίλης στη δεύτερη και τελευταία του σεζόν στον Πανσερραϊκό, περίοδο κατά την οποία κατέγραψε 36 παρουσίες στα ερυθρόλευκα γκολπόστ.

Η όμορφη φανέλα χρώματος γκρι-λαχανί με το "13" στη πλάτη έφτασε στη συλλογή μας από τον ίδιο τον "Κούτζα" τον οποίο και ευχαριστούμε από καρδιάς για το δώρο του και του ευχόμαστε ότι καλύτερο!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2012-13
Παίκτης: Φώτης Κουτζαβασίλης (2011-13, 50 συμμετοχές/0 γκολ)
Νούμερο: 13
Κατηγορία: Β' Εθνική
Εταιρία: Puma
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.


Διαβάστε ακόμα...