ΦΑΝΕΛΑ: Πανσερραϊκός Νο13 (2018-19)

Η σεζόν 2018-19 βρήκε τον Πανσερραϊκό να κάνει ένα ακόμα νέο ξεκίνημα από τα "αλώνια" της Γ' Εθνικής φορώντας φανέλες της εταιρείας Macron.

Λένε πολλοί πως "η ιστορία επαναλαμβάνεται" και στην περίπτωση του Πανσερραϊκού η συγκεκριμένη ατάκα επιβεβαιώθηκε το 2018. Μόλις πέντε χρόνια μετά τις περιπέτειες που ακολούθησαν τον θάνατο του Πέτρου Θεοδωρίδη, οι ερυθρόλευκοι "έμπλεξαν" και πάλι, μιας και η ΠΑΕ που ιδρύθηκε το 2015 κατάφερε να δημιουργήσει δυσβάσταχτα χρέη μέσα σε μόνο τρία χρόνια.

Έτσι, μετά την περιπετειώδη σεζόν 2017-18 ο Πανσερραϊκός πήρε και πάλι το δρόμο για τις ερασιτεχνικές κατηγορίες, συνεχίζοντας να βιώνει τη δική του "Οδύσσεια" αφού αντί να πλησιάσει στην... Ιθάκη της Superleague, απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από αυτή.


Το καλοκαίρι του 2018 υπήρξε περίοδος μεγάλων αλλαγών σε όλους τους τομείς. Νέα διοίκηση, νέος προπονητής και φυσικά πολλοί νέοι παίκτες. Μεταξύ άλλων, η ομάδα άλλαξε και εταιρεία ένδυσης συνάπτοντας συμφωνία με την Macron, μια συνεργασία που έμελλε να κρατήσει για πολλά χρόνια, με τους φίλους του Πανσερραϊκού να βλέπουν την ομάδα τους να φοράει ορισμένες πραγματικά πολύ όμορφες φανέλες.

Κατά την περίοδο 2018-19 τα "λιοντάρια" φόρεσαν δύο από τα στάνταρ σχέδια της εταιρείας, αλλά στις επόμενες χρονιές είχαμε την τύχη να δούμε φανέλες που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά από την ιταλική εταιρεία για τον σερραϊκό σύλλογο, πράγμα σπάνιο για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ειδικά σε ερασιτεχνικό επίπεδο!


Στη φωτογραφία του άρθρου βλέπουμε την βασική εμφάνιση της σεζόν 2018-19 με το νούμερο "13" στην πλάτη, φορεμένη από διάφορους παίκτες που πέρασαν ως αλλαγή στους αγώνες του Πανσερραϊκού εκείνης της χρονιάς.

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2018-19
Παίκτης: Διάφοροι
Νούμερο: 13
Κατηγορία: Γ' Εθνική
Εταιρία: Macron
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα...