Για μια φανέλα με σήμα το λιοντάρι...

Καλώς ήρθατε στη μεγαλύτερη συλλογή εμφανίσεων του Πανσερραϊκού!

Ατσάλινος Πανσερραϊκός, κέρδισε και τη διαιτησία!


Ο Πανσερραϊκός πέρασε με 0-1 από την Ευκαρπία, κερδίζοντας όχι μόνο τον ΠΑΟΚ Β', αλλά και την κακή διαιτησία που αντιμετώπισε!

Πολύ μεγάλη ομάδα για τα επίπεδα της Superleague 2 μοιάζει ο φετινός Πανσερραϊκός ο οποίος πανηγύρισε σήμερα στην Ευκαρπία την ένατη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα!

Τα "λιοντάρια" του Παύλου Δερμιτζάκη, χωρίς να πιάσουν τα στάνταρ απόδοσης που μας έχουν συνηθίσει, κέρδισαν όχι μόνο τον ΠΑΟΚ Β', αλλά και την κακή διαιτησία του ρέφερι Μαλούτα και κυρίως του επόπτη που δεν είδε ένα πεντακάθαρο γκολ των ερυθρόλευκων.

Η φάση που θα μπορούσε να κρίνει το ματς συνέβη στο 66'. Από φάουλ του Μούργου, ο Παπάζογλου με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι και στην επαναφορά βρήκε στο σώμα ενός αμυντικού και πέρασε τη γραμμή πριν απομακρύνει ο γκολκίπερ, με τον επόπτη όμως να μένει στη θέση του.

Ήταν ένα σοβαρότατο λάθος που θα μπορούσε να είχε στερήσει δύο βαθμούς από τον Πανσερραϊκό, αλλά ο Φώτης Παντεκίδης, ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής είχε άλλη άποψη!

Μετά από σέντρα του Στίνα και κόντρες εντός περιοχής, η μπάλα έφτασε στα πόδια του 25χρονου σέντερ μπακ που την έστειλε στα δίχτυα με κοντινό σουτ, λυτρώνοντας τον Πανσερραϊκό και υπογράφοντας την ένατη συνεχόμενη νίκη της ομάδας που μοιάζει πλέον ικανή να κερδίζει εκτός από τους αντιπάλους και τις εχθρικές διαιτησίες που έχει να αντιμετωπίσει!

Πανσερραϊκός: Γιαννίκογλου, Ζέρης (90+5' Αυλωνίτης), Πεταυράκης, Παπάζογλου, Παντεκίδης, Θυμιάνης, Κολομπίνο (75' Σοφιανός), Στίνα, Κανίς (62' Μπαΐροβιτς), Μούργος (90+5' Στάικος), Κατσαντώνης.

Ακολουθήστε το Panserraikos Blog στο Facebook πατώντας εδώ.