ΦΑΝΕΛΑ: Πανσερραϊκός Νο16 (2015-16)

Μία από τις εμφανίσεις που φόρεσε η ομάδα νέων του Πανσερραϊκού κυρίως την περίοδο 2015-16, αλλά και τις σεζόν που ακολούθησαν.

Μετά την άνοδο στην Γ' Εθνική το 2015, ο Πανσερραϊκός αγωνίστηκε στην δεύτερη κατηγορία τη σεζόν 2015-16, ενώ εκείνη την περίοδο συστάθηκε και πάλι η ομάδα νέων του συλλόγου, ο Πανσερραϊκός Κ19, που συμμετείχε στο πρωτάθλημα υποδομής της Football League.

Μάλιστα, σε αντίθεση με την πρώτη ομάδα που έπαιξε στα επίσημα παιχνίδια με φανέλες της εταιρείας Saller, τα "λιονταράκια" χρησιμοποίησαν εμφανίσεις της Umbro, εταιρεία που έντυνε την πρώτη ομάδα την αμέσως προηγούμενη σεζόν. Μία από τις φανέλες που φόρεσε η ομάδα νέων είναι η κόκκινη που βλέπετε στη φωτογραφία, με χορηγό τον ΟΠΑΠ ο οποίος ήταν και ο κεντρικός χορηγός του πρωταθλήματος.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Η συγκεκριμένη εμφάνιση με το νούμερο "16" στην πλάτη προστέθηκε στη συλλογή μας μερικά χρόνια αργότερα ως δώρο του βραχύσωμου μπαλαδόρου Γιάννη Σαρέγκου ο οποίος βέβαια δεν έπαιζε στον Πανσερραϊκό τη περίοδο 2015-16, αλλά φόρεσε τη φανέλα τα επόμενα χρόνια.

Για όσους το έχουν ξεχάσει, αξίζει να υπενθυμίσουμε πως ο Σερραίος μέσος έγινε τον Δεκέμβριο του 2018 ο νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία των "λιονταριών" φορώντας μια άλλη φανέλα που κοσμεί το μουσείο μας, με το συγκεκριμένο ρεκόρ να "σπάει" εκ νέου μερικούς μήνες αργότερα!

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Γιάννη Σαρέγκο για την προσφορά του στο "Μουσείο του Πανσερραϊκού" και να του ευχηθούμε ότι καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας του!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2015-16
Παίκτης: Διάφοροι
Νούμερο: 16
Κατηγορία: Β' Εθνική (πρωτάθλημα Κ19)
Εταιρία: Umbro
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα...