ΦΑΝΕΛΑ: Σάκης Γκόγκας (2006-07)

Μία ακόμα φανέλα του εμβληματικού γκολτζή Σάκη Γκόγκα και μάλιστα υπογεγραμμένη από τον ίδιο!

Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που σας παρουσιάσαμε τη ριγέ φανέλα του Σάκη Γκόγκα από τα φιλικά προετοιμασίας της σεζόν 2005-06 και σήμερα θα σας δείξουμε και την άσπρη φανέλα του Σερραίου φορ από την επόμενη σεζόν.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Είναι και αυτή σχεδιασμένη από την εταιρεία Umbro η οποία προμήθευσε με είδη ιματισμού τα "λιοντάρια" για τρεις συνεχόμενες σεζόν, από το 2004 έως το 2007, στα πρώτα χρόνια της προεδρίας του Πέτρου Θεοδωρίδη. Το συγκεκριμένο σχέδιο μάλιστα ήταν ένα από τα πιο πετυχημένα της βρετανικής εταιρείας και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκε για μεγάλο διάστημα και από την Εθνική Αγγλίας.

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Σε ότι αφορά τον Πανσερραϊκό, είδαμε τη συγκεκριμένη φανέλα τόσο με κοντό μανίκι, όσο και με μακρύ όπως βλέπετε και στη φωτογραφία. Φυσικά, ο Σάκης Γκόγκας, ο σέντερ φορ των 49 γκολ σε 134 ματς με το λιοντάρι στο στήθος φόρεσε και εκείνη τη σεζόν το αγαπημένο του νούμερο "9".

Αρκετά χρόνια αργότερα, είχαμε την τύχη να προσθέσουμε αυτή τη λευκή φανέλα του στη συλλογή μας και μάλιστα με την υπογραφή του ίδιου πάνω της. Σ' ευχαριστούμε πολύ Σάκη!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2006-07
Παίκτης: Σάκης Γκόγκας (2004-07 & 2014-15, 134 συμμετοχές/49 γκολ)
Νούμερο: 9
Κατηγορία: Β' Εθνική
Εταιρία: Umbro
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα...