ΦΑΝΕΛΑ: Ζαχαρίας Καβουσάκης (2020-21)

Η φανέλα του Ζαχαρία Καβουσάκη από την περίοδο 2020-21, σεζόν κατά την οποία ο Κρητικός γκολκίπερ κατέρριψε ένα σπουδαίο ρεκόρ της ιστορίας του Πανσερραϊκού!

Έχοντας προηγουμένως αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε ιστορικές ομάδες όπως ο Εργοτέλης, η ΑΕΛ και ο Παναιτωλικός, ο Ζαχαρίας Καβουσάκης έγινε κάτοικος Σερρών το 2020 και στις δύο πρώτες του σεζόν έχει δώσει το "παρών" σε 37 επίσημες αναμετρήσεις των "λιονταριών".

Μάλιστα, στην πρώτη του χρονιά στον Πανσερραϊκό, την ταλαιπωρημένη από τον κορονοϊό περίοδο 2020-21, ο γεννημένος στο Ηράκλειο τερματοφύλακας δεν έχασε ούτε λεπτό δράσης από τα 18 ματς της ομάδας στην Football League, ενώ στο πρώτο μισό της περιόδου κατάφερε να γράψει το όνομά του στο βιβλίο της ιστορίας του συλλόγου!


Ο 33χρονος κίπερ διατήρησε ανέπαφη την εστία του για 686' ξεπερνώντας έναν τερματοφύλακα-θρύλο τόσο του σερραϊκού, όσο και του ελληνικού ποδοσφαίρου γενικότερα, τον Παναγιώτη Κελεσίδη! Ο "μπούλης" είχε καταγράψει μια αντίστοιχη επίδοση διάρκειας 657' την περίοδο 1971-72, αλλά παρότι τον είχε πλησιάσει ο Δημήτρης Κοτταράς (σεζόν 2007-08, 655'), το ρεκόρ του παρέμενε ζωντανό για σχεδόν μισό αιώνα, μέχρι που το κατέρριψε ο "Κάβου"!

Το "Μουσείο του Πανσερραϊκού" έχει την τιμή να φιλοξενεί μία από τις εμφανίσεις που φόρεσε ο Ζαχαρίας Καβουσάκης κατά την περίοδο 2020-21 και συγκεκριμένα την πολύ όμορφη γαλάζια εμφάνιση με το "22" στην πλάτη!


Η φανέλα αυτή αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία για τη συλλογή μου από τη στιγμή που αποτελεί δώρο του ίδιου του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας τον οποίο ευχαριστώ θερμά και του εύχομαι κάθε επιτυχία σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2020-21
Παίκτης: Ζαχαρίας Καβουσάκης (2020-22, 37 συμμετοχές)
Νούμερο: 22
Κατηγορία: Γ' Εθνική
Εταιρία: Macron
Matchworn: Ναι


Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα...