ΦΑΝΕΛΑ: Φαμπρίτσιο Κόντσι Καρντόσο (2020-21)

Ο κορυφαίος Αργεντινός που έχει φορέσει τη φανέλα του Πανσερραϊκού, ο αγαπημένος της κόκκινης κερκίδας Φαμπρίτσιο Κόντσι Καρντόσο, αποτελεί κομμάτι του μικρού μας μουσείου!

Όταν ο άγνωστος τότε στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό, Φαμπρίτσιο Κόντσι Καρντόσο, πατούσε το πόδι του στις Σέρρες το 2019, ελάχιστοι ήταν αυτοί που περίμεναν ότι ο μεσοεπιθετικός από την Κόρδοβα της Αργεντινής θα μπορούσε να καθιερωθεί στον Πανσερραϊκό.

Βλέπετε, μέχρι τότε κανένας από τους συμπατριώτες του που πέρασαν από τα "λιοντάρια" δεν κατάφερε να παραμείνει στην ομάδα για διάστημα μεγαλύτερο της μίας σεζόν. Και όμως ο "Φάμπρι" όχι μόνο κέρδισε θέση βασικού, αλλά κατόρθωσε να αγωνιστεί με τους ερυθρόλευκους από τη Δ' έως τη Β' Εθνική, όντας μάλιστα ένας από τους πρωταγωνιστές σε αυτά τα τρία χρόνια!

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι ο 23χρονος εξτρέμ υπήρξε ο κορυφαίος σε ασίστ παίκτης της ομάδας σε κάθε μία από τις τρεις τελευταίες σεζόν, μετρώντας συνολικά 20 ασίστ, ενώ σκόραρε και 13 γκολ στις 62 εμφανίσεις του με τα χρώματα του Πανσερραϊκού!

Οι επιδόσεις του αυτές σε συνδυασμό με το πάθος και τη μαχητικότητα που δείχνει ο "Μέσι των φτωχών" σε κάθε ματς τον μετέτρεψαν σε έναν από τους αγαπημένους παίκτες της κόκκινης κερκίδας και έτσι δεν θα μπορούσα να μην του ζητήσω μια φανέλα του για το μικρό μουσείο που έχω φτιάξει για τον Πανσερραϊκό!

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Φυσικά, ο Αργεντινός δέχτηκε με χαρά να μου παραχωρήσει την λευκή φανέλα της σεζόν 2020-21 η οποία μάλιστα έχει μια... ιδιαιτερότητα, μιας και είναι η μοναδική μέχρι τώρα από τις φανέλες που έχει φορέσει στις Σέρρες στην οποία το όνομά του έχει γραφτεί λανθασμένα ως "Consi" αντί για το σωστό "Conci". Θέλω να πιστεύω όμως ότι αυτό θα... διορθωθεί φέτος, με τον "Μέσι των φτωχών" να μας παραχωρεί και μια φανέλα με το όνομά του γραμμένο σωστά!

Δυστυχώς, η τρέχουσα σεζόν ολοκληρώθηκε απότομα για τον Κόντσι, με έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στο παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη. Αφού τον ευχαριστήσω για το δώρο του, αλλά και για όλη την βοήθεια που έχει προσφέρει στο Panserraikos Blog τα τελευταία τρία χρόνια, θα ήθελα να του ευχηθώ ταχεία ανάρρωση!

Είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψεις πίσω πιο δυνατός amigoo!!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2020-21
Παίκτης: Φαμπρίτσιο Κόντσι Καρντόσο (2019-22, 62 συμμετοχές/13 γκολ)
Νούμερο: 7
Κατηγορία: Γ' Εθνική
Εταιρία: Macron
Matchworn: Ναι


Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα...