ΦΑΝΕΛΑ: Γιώργος Παπαβασιλείου (2020-21)

Η εμφάνιση που φόρεσε κατά τη διάρκεια της σεζόν 2020-21 ο Γιώργος "El Mago" Παπαβασιλείου!

Η περίοδος 2020-21 βρήκε τον Πανσερραϊκό να επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίες, σε μια εποχή αρκετά πρωτόγνωρη τόσο για τον χώρο του αθλητισμού, όσο και για τη ζωή μας γενικότερα. Οι νέες συνθήκες που προέκυψαν λόγω του κορονοϊού είχαν ως αποτέλεσμα η σεζόν να ξεκινήσει με μεγάλη καθυστέρηση και να ολοκληρωθεί μέσα σε ένα διάστημα-ρεκόρ μόλις τριών μηνών!

Ο Γιώργος Παπαβασιλείου ήταν ένας από τους ελάχιστους παίκτες των "λιονταριών" που παρέμειναν στο ρόστερ μετά τη διετή παρουσία της ομάδας στις ερασιτεχνικές κατηγορίες. Βλέπετε, ο μεσοεπιθετικός από την Αγγίστα Σερρών είχε φορέσει τα κόκκινα για πρώτη φορά το 2018, σε ηλικία 26 ετών και στα χρόνια που ακολούθησαν εξελίχθηκε σε έναν από τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές της ερυθρόλευκης κερκίδας.

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Έπαιξε με το λιοντάρι στο στήθος από τα "χωράφια" της Δ' Εθνικής μέχρι και τη Superleague 2, μετρώντας μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι σειρές 72 συμμετοχές, 27 γκολ, αλλά και 12 ασίστ. Μετά το φινάλε της σεζόν 2020-21, ο επονομαζόμενος και ως "El Mago" χάρισε στη συλλογή μας μία από τις εμφανίσεις που φόρεσε και συγκεκριμένα την λευκή, με το "92" στην πλάτη!

Όπως αναφέραμε και παλιότερα, οι φανέλες που φόρεσε την περίοδο εκείνη η ομάδα μας ήταν από τις καλύτερες στην σύγχρονη ιστορία της, με την Macron να κάνει εξαιρετική δουλειά στις στολές που σχεδίασε αποκλειστικά για τον Πανσερραϊκό.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Γιώργο Παπαβασιλείου για το δώρο του και να του ευχηθώ κάποια μέρα να μου χαρίσει και μία ακόμα φανέλα του, από την Superleague αυτή τη φορά!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2020-21
Παίκτης: Γιώργος Παπαβασιλείου (2018-τώρα, 72 συμμετοχές/27 γκολ)
Νούμερο: 92
Κατηγορία: Γ' Εθνική
Εταιρία: Macron
Matchworn: Ναι


Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα...