ΦΑΝΕΛΑ: Στέφανος Πέτρου (2020-21)

Η λευκή φανέλα που φόρεσε ο Στέφανος Πέτρου στην τελευταία του σεζόν στον "λάκκο των λεόντων".

Ένα από τα ελάχιστα "κέρδη" που αποκόμισε ο Πανσερραϊκός κατά την δύσκολη περίοδο 2017-18 ήταν ότι λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που προέκυψαν στην εξέλιξη της χρονιάς πήραν χρόνο συμμετοχής ορισμένοι πιτσιρικάδες προερχόμενοι από τα "σπλάχνα" του συλλόγου.

Αυτός που ξεχώρισε περισσότερο ήταν ο Στέφανος Πέτρου που στα τέλη του 2017 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο σε ηλικία 17 ετών και λίγους μήνες αργότερα κατέγραψε τις πρώτες του συμμετοχές με το λιοντάρι στο στήθος. Μάλιστα, σκόραρε κόντρα στην Παναχαϊκή, ενώ η συνολική του εικόνα προμήνυε ότι θα καθιερωθεί τα επόμενα χρόνια.

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Πράγμα που όντως συνέβη με τον Σερραίο επιθετικό να καταγράφει μέχρι το 2021 συνολικά 56 συμμετοχές, να σκοράρει 10 τέρματα και να μοιράζει 7 ασίστ, χάνοντας μάλιστα ένα μεγάλο κομμάτι της σεζόν 2019-20 λόγω σοβαρού τραυματισμού.

Στην τελευταία του σεζόν στις Σέρρες, πριν αποχωρήσει με προορισμό την Επισκοπή, έπαιξε σε 10 παιχνίδια και σε ορισμένα από αυτά φόρεσε την φανέλα που βρίσκεται στη συλλογή μας. Ο λόγος για την λευκή εμφάνιση της σεζόν 2020-21 η οποία διεξήχθη σε χρόνο... ρεκόρ λόγω κορονοϊού, με την ομάδα μας να μην καταφέρνει να πανηγυρίσει την άνοδο, αλλά εντέλει να προβιβάζεται λόγω αναδιάρθρωσης.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Σε ότι αφορά την φανέλα, η αλήθεια είναι ότι εκείνη την περίοδο τα "λιοντάρια" φόρεσαν πραγματικά υπέροχες στολές, ίσως τις πιο όμορφες στην σύγχρονη ιστορία του συλλόγου, με τον Στέφανο Πέτρου να αγωνίζεται με το "70" στην πλάτη! Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του και του ευχόμαστε ότι καλύτερο!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2020-21
Παίκτης: Στέφανος Πέτρου (2017-21, 56 συμμετοχές/10 γκολ)
Νούμερο: 70
Κατηγορία: Γ' Εθνική
Εταιρία: Macron
Matchworn: Ναι


Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα...