ΦΑΝΕΛΑ: Πανσερραϊκός Νο16 (2019-20)

Η βασική εμφάνιση του Πανσερραϊκού της περιόδου 2019-20 η οποία χαρακτηρίστηκε και ως "επετειακή" λόγω της συμπλήρωσης 55 χρόνων από την ίδρυση της ομάδας!

Η σεζόν 2019-20 βρήκε τον Πανσερραϊκό να αγωνίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Δ' Εθνική. Παρότι η κατηγορία ονομαζόταν "Γ' Εθνική" ήταν ουσιαστικά η τέταρτη στη σειρά κατηγορία, μετά τη Superleague, τη Superleague 2 και τη Football League.

Αγωνιστικά, τα "λιοντάρια" βρίσκονταν δύο επίπεδα πάνω από τους αντιπάλους τους σε εκείνο το χαμηλής δυναμικότητας πρωτάθλημα το οποίο βέβαια δεν ολοκληρώθηκε λόγω της πανδημίας του Covid-19, με την ομάδα να κερδίζει την άνοδό της χωρίς να χρειαστεί να συμμετάσχει στα μπαράζ που ήταν προγραμματισμένα να διοργανωθούν μετά τη λήξη της κανονικής περιόδου των πρωταθλημάτων.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Εξάλλου, ο Πανσερραϊκός πραγματοποίησε εντυπωσιακή πορεία στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας ο οποίος μετά από πολλά χρόνια διεξήχθη με τη συμμετοχή ερασιτεχνικών ομάδων και συγκεκριμένα με την παρουσία των κυπελλούχων των τοπικών ενώσεων της περιόδου 2018-19! Αποκλείοντας κατά σειρά τον Ορφέα Ξάνθης, την Καρίτσα και την Τρίγλια και όντας τυχεροί στην 4η φάση του θεσμού περνώντας χωρίς αγώνα, οι Σερραίοι έφτασαν μέχρι την 5η φάση και μάλιστα βρέθηκαν μια ανάσα από τους "16"!

Αντιμετωπίζοντας τον ΝΠΣ Βόλου και έπειτα από δύο ισοπαλίες (1-1), τα "λιοντάρια" αποκλείστηκαν στη διαδικασία των πέναλτι, κοιτάζοντας στα μάτια έναν αντίπαλο με τον οποίο τους χώριζαν τρεις κατηγορίες!

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Όπως και στα περισσότερα ματς της σεζόν, έτσι και σε εκείνα κόντρα στους Βολιώτες, ο Πανσερραϊκός φόρεσε τη φανέλα που βλέπετε στη φωτογραφία. Μια ιδιαίτερη εμφάνιση της εταιρείας Macron, σχεδιασμένη αποκλειστικά για την ομάδα, η οποία μάλιστα χαρακτηρίστηκε από τους ανθρώπους του συλλόγου ως "επετειακή". 

Εκτός των άλλων, έγινε και μια αλλαγή στο design του εμβλήματος του συλλόγου, το οποίο πήρε μία vintage μορφή, ενώ στο πίσω μέρος της φανέλας ήταν ραμμένο το Λιοντάρι της Αμφίπολης, το νούμερο 55, καθώς και οι χρονολογίες "1964-2019".

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2019-20
Παίκτης: Διάφοροι
Νούμερο: 16
Κατηγορία: Δ' Εθνική
Εταιρία: Macron
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα...