ΦΑΝΕΛΑ: Πανσερραϊκός Νο7 (2016-17)

Μια από τις φανέλες που φόρεσε ο Πανσερραϊκός κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της σεζόν 2016-17.

Έπειτα από μία σεζόν που άφησε μάλλον πικρή γεύση στους Σερραίους φιλάθλους, με τον Πανσερραϊκό να τερματίζει στη 10η θέση της Β' Εθνικής την περίοδο 2015-16 και να κλείνει τη χρονιά με μια ντροπιαστική εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα Αθηνών με 0-5, το καλοκαίρι του 2016 έβρισκε τα "λιοντάρια" να προετοιμάζονται ώστε να δείξουν ένα διαφορετικό πρόσωπο στην επόμενη σεζόν.

Οι αλλαγές στις τάξεις των ερυθρολεύκων ήταν πολλές. Τα ηνία της ομάδας ανέλαβε ο Παναγιώτης Διλμπέρης, το έμψυχο δυναμικό ανανεώθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό, ενώ η ΠΑΕ Πανσερραϊκός άλλαξε μέχρι και εταιρεία ιματισμού με την Macron να διαδέχεται τη Saller.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Πέρα από τις δύο βασικές εμφανίσεις που χρησιμοποιήθηκαν στα επίσημα ματς, η Macron προμήθευσε τα "λιοντάρια" και με ορισμένες ακόμα στολές οι οποίες αρχικά φορέθηκαν στα φιλικά προετοιμασίας και ακολούθως στους αγώνες της ομάδας νέων.

Ένα από τα συγκεκριμένα σχέδια είναι και αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία, το οποίο χρησιμοποιήθηκε όχι μόνο εκείνη, αλλά και την επόμενη χρονιά τόσο από τη πρώτη ομάδα σε φιλικά ματς, όσο και από τη δεύτερη.

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Σε ότι έχει να κάνει με τη προετοιμασία της σεζόν 2016-17 η φανέλα με το "7" στη πλάτη φορέθηκε κυρίως από τον Γιώργο Κάκκο, τον 19χρονο τότε μεσοεπιθετικό που στη συνέχεια της σεζόν επέλεξε το "20" για την εμφάνισή του.

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2016-17
Παίκτης: Διάφοροι
Νούμερο: 7
Κατηγορία: Β' Εθνική
Εταιρία: Macron
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα...