ΦΑΝΕΛΑ: Πανσερραϊκός Νο26 (2012-13)

Η εμφάνιση που φόρεσε ο σκόρερ Δημήτρης Μπονέρης στο νικηφόρο τελικό του πρωταθλήματος νέων της Football League κόντρα στον Παναιτωλικό το 2013!

Ένα από τα θετικά στοιχεία της εποχής του Πέτρου Θεοδωρίδη ήταν φυσικά ότι ο Πανσερραϊκός έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στα τμήματα υποδομής, με τον σύλλογο να παράγει αρκετούς παίκτες που έπαιξαν μελλοντικά στην πρώτη ομάδα, αλλά και στο κορυφαίο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μόνο τυχαίο δεν ήταν το γεγονός ότι τα "λιονταράκια" της ομάδας νέων ήταν από τους πρωταγωνιστές στα πρωταθλήματα υποδομής, με τον Πανσερραϊκό να κατακτά τον τίτλο στην δεύτερη κατηγορία το 2007, το 2010, το 2012 και το 2013, ενώ την περίοδο 2008-09, σε επίπεδο Superleague, η ομάδα Κ21 τερμάτισε στην 3η θέση, πίσω από Ξάνθη και ΑΕΚ!

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Ο τελευταίος μέχρι και σήμερα τίτλος της ομάδας νέων πανηγυρίστηκε τον Απρίλιο του 2013 στο γήπεδο της Ριζούπολης. Με προπονητή τον Σάκη Αναστασιάδη, τα "λιονταράκια" επικράτησαν του Παναιτωλικού με 1-0, με "χρυσό" σκόρερ τον Δημήτρη Μπονέρη.

Ο Σερραίος δεξιός εξτρέμ "υπέγραψε" τη νίκη των ερυθρολεύκων με σουτ στη κλειστή γωνία του αντίπαλου τερματοφύλακα στο 47', φορώντας τη φανέλα που κοσμεί το "Μουσείο του Πανσερραϊκού", την οποία βλέπετε στη φωτογραφία! Πρόκειται για ένα σχέδιο το οποίο βρίσκονταν στα ντουλάπια της ομάδας από το 2008 κιόλας και είχε φορεθεί ακόμα και από την πρώτη ομάδα σε αρκετά φιλικά παιχνίδια, μέχρι και στο ιστορικό 4-1 επί της Ουντινέζε, αλλά πριν τυπωθεί ο χορηγός στο μπροστινό μέρος.

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Φυσικά σε επίπεδο ομάδας νέων δεν υπήρχαν ονόματα στις φανέλες και συνήθως οι βασικοί επέλεγαν τις φανέλες με νούμερο στη πλάτη από το "1" έως το "11", όμως ο Μπονέρης διάλεξε για εκείνο το ματς το "26", το νούμερο δηλαδή που φορούσε και στην πρώτη ομάδα, μιας και είχε ήδη γίνει επαγγελματίας.

Πολλά χρόνια αργότερα η συγκεκριμένη φανέλα, υπογεγραμμένη μάλιστα από τον ίδιο, έφτασε στη συλλογή μας και είναι κομμάτι του μικρού μας μουσείου!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2012-13
Παίκτης: Διάφοροι
Νούμερο: 26
Κατηγορία: Β' Εθνική
Εταιρία: Puma
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα...