ΦΑΝΕΛΑ: Πάμπλο Άμο (2010-11)

Μια φανέλα με άρωμα... Champions League, φορεμένη από έναν σπουδαίο αμυντικό που έπαιξε στο κορυφαίο συλλογικό επίπεδο πριν έρθει στις Σέρρες.

Όταν το 2004 ο Ολυμπιακός κοντραριζόταν με τη σπουδαία Ντεπορτίβο Λα Κορούνια εκείνης της εποχής στους ομίλους του Champions League, κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως ένας από τους παίκτες των Ισπανών θα μπορούσε να έρθει στον "λάκκο των λεόντων" μερικά χρόνια αργότερα.

Κι όμως, το 2010 ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε τη μεταγραφή του σπουδαίου Πάμπλο Άμο. Μπορεί ο Μαδριλένος σέντερ μπακ να μην είχε φορέσει ποτέ τη φανέλα της Εθνικής Ισπανίας, αλλά είχε ήδη καταγράψει 70 συμμετοχές σε επίπεδο Πριμέρα Ντιβιζιόν και ήρθε στις Σέρρες για να γίνει ο ηγέτης της ερυθρόλευκης άμυνας.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Όντως υπήρξε βασικός και αναντικατάστατος, αλλά από ένα σημείο και μετά η σεζόν "στράβωσε" για τα "λιοντάρια" με αποτέλεσμα ο Άμο να αποχωρήσει πρόωρα περιοριζόμενος στις 19 συμμετοχές, όλες στα πλαίσια της Σούπερ Λιγκ.

Η φανέλα που βλέπετε στη φωτογραφία είναι αυτή που φόρεσε ο 32χρονος τότε αμυντικός στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν 2010-11, πριν εμφανιστεί ο χορηγός "ΠΡΟΤΟ" σε αυτή. Μεταξύ άλλων, φορέθηκε στα εκτός έδρας ματς με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ηρακλή.

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Για να φτάσει η συγκεκριμένη φανέλα στη συλλογή μας έπρεπε πρώτα να ταξιδέψει στην όμορφη Νάξο και να βρεθεί στα χέρια του φίλου Κυριάκου Μπουλαμάτση ο οποίος με τη σειρά του την παραχώρησε στο "Μουσείο του Πανσερραϊκού".

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2010-11
Παίκτης: Πάμπλο Άμο (2010-11, 19 συμμετοχές/0 γκολ)
Νούμερο: 3
Κατηγορία: Α' Εθνική
Εταιρία: Mass
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα...