ΦΑΝΕΛΑ: Πανσερραϊκός Νο7 (2013-14)

Η τελευταία φανέλα που φόρεσε ο διεθνής αμυντικός Κώστας Τσιμίκας ως παίκτης του Πανσερραϊκού τον Μάιο του 2014!

Ήταν 21 Μαΐου 2014 όταν ο Πανσερραϊκός φιλοξενούνταν από τα Μουδανιά σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι για την τελευταία αγωνιστική της Γ' Εθνικής της σεζόν 2013-14. Υπό άλλες συνθήκες, το συγκεκριμένο ματς θα είχε περάσει στα... ψιλά, όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν λίγο διαφορετικά.

Πέρα από το γεγονός ότι τα "λιοντάρια" ισοφάρισαν το ρεκόρ ευρύτερης εκτός έδρας νίκης στην ιστορία τους, επικρατώντας με το εμφατικό 0-6 επί του αδύναμου αντιπάλου, ο αγώνας έμεινε στην μνήμη των Σερραίων και ως ο τελευταίος στον οποίο εμφανίστηκε με την ομάδα ο μετέπειτα διεθνής άσος αρχικά του Ολυμπιακού και εν συνεχεία της Λίβερπουλ, Κώστας Τσιμίκας!

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Ανήμερα της ονομαστικής του γιορτής, ο "Τσίμι" αποχαιρέτησε τον Πανσερραϊκό με θεαματικό τρόπο, κάνοντας χατ-τρικ! Παίζοντας ως αριστερό εξτρέμ, θέση στην οποία τον είχαμε συνηθίσει στα πρώτα του βήματα, άνοιξε το σκορ στο 27' και πετυχαίνοντας ακόμα δύο γκολ στην επανάληψη (64', 70' πεν.), έκλεισε την παρουσία του στις Σέρρες μετρώντας με την πρώτη ομάδα 20 συμμετοχές, 5 γκολ και 2 ασίστ!

Όπως και το προηγούμενο διάστημα, έτσι και εκείνο το απόγευμα, o 18χρονος τότε ακραίος διάλεξε τη φανέλα με το νούμερο "7" η οποία πλέον αποτελεί κομμάτι της συλλογής μας! Πρόκειται φυσικά για την τελευταία εμφάνιση που φόρεσε ο Κώστας Τσιμίκας σε επίσημο παιχνίδι του Πανσερραϊκού, μιας και λίγο αργότερα κατηφόρισε στον Πειραιά.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Δίχως αμφιβολία, η συγκεκριμένη φανέλα είναι μια από αυτές που ξεχωρίζουν στο "Μουσείο του Πανσερραϊκού", παρότι στο πίσω μέρος δεν αναγράφεται το όνομα του παίκτη (αφού η Γ' Εθνική ήταν ερασιτεχνική κατηγορία εκείνη την περίοδο). 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Παναγιώτη Κοσμίδη, έναν από τους αξιόλογους παράγοντες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου των Σερρών, που παραχώρησε την εμφάνιση στο μουσείο.

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2013-14
Παίκτης: Κώστας Τσιμίκας (2013-14, 20 συμμετοχές/5 γκολ/2 ασίστ)
Νούμερο: 7
Κατηγορία: Γ' Εθνική
Εταιρία: Sportika
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα...