ΦΑΝΕΛΑ: Πανσερραϊκός Νο15 (2018-19)

Μία από τις φανέλες των τερματοφυλάκων του Πανσερραϊκού της σεζόν 2018-19 και συγκεκριμένα η λαχανί εμφάνιση με το "15" στην πλάτη.

Το καλοκαίρι του 2018 βρήκε τον Πανσερραϊκό να κάνει ένα ακόμα "restart" στη σύγχρονη ιστορία του, με την ομάδα να αλλάζει διοίκηση και να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής έχοντας πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ του.

Ένας από τους νεαρούς που εντάχθηκαν στο δυναμικό των "λιονταριών" ήταν και ο 18χρονος τότε γκολκίπερ Χρήστος Γιαννακίδης. Ο Σερραίος τερματοφύλακας έκανε το ντεμπούτο του στο νικηφόρο 4-0 κόντρα στο Καλαμπάκι τον Σεπτέμβριο του 2018 και στη διετία που ακολούθησε έφτασε τις 24 συμμετοχές στα ερυθρόλευκα γκολπόστ, κρατώντας ανέπαφη την εστία του σε 10 αγώνες.

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Ο ταλαντούχος πορτιέρο δώρισε στο "Μουσείο του Πανσερραϊκού" μία από τις φανέλες του και συγκεκριμένα την λαχανί εμφάνιση της παρθενικής του σεζόν στον "λάκκο των λεόντων". Πρόκειται για μία φανέλα που δεν φορέθηκε κατά τη διάρκεια κάποιου ματς, παρά μόνο στον πάγκο, μιας και όλοι οι τερματοφύλακες που αγωνίστηκαν εκείνη τη σεζόν εμφανίστηκαν με το νούμερο "1".

Όπως και στις υπόλοιπες φανέλες εκείνης της περιόδου, έτσι και σε αυτές των γκολκίπερ ξεχωρίζει στο πίσω μέρος, πάνω από το όνομα της ομάδας, ο Ήλιος της Βεργίνας, το σύμβολο της Μακεδονίας.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Ευχαριστούμε θερμά τον Χρήστο Γιαννακίδη που παραχώρησε τη φανέλα του στο μουσείο μας και του ευχόμαστε τα καλύτερα για τη συνέχεια της καριέρας του!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2018-19
Παίκτης: Διάφοροι
Νούμερο: 15
Κατηγορία: Γ' Εθνική
Εταιρία: Macron
Matchworn: Όχι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα...