ΦΑΝΕΛΑ: Χρήστος Ρούτσης (2016-17)

Έχοντας παίξει σε περισσότερα από 130 ματς με το λιοντάρι στο στήθος, ο Χρήστος Ρούτσης αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παίκτες της πρόσφατης ιστορίας του Πανσερραϊκού και το Panserraikos Blog σας παρουσιάζει τη φανέλα που φόρεσε τη σεζόν 2016-17.

Με καταγωγή από τη γειτονική πόλη της Δράμας, ο Ρούτσης έκανε το ντεμπούτο του με τα χρώματα του Πανσερραϊκού στις αρχές του 2006 και μέχρι το 2018 κατέγραψε 134 συμμετοχές ως παίκτης των "λιονταριών", σκοράροντας παράλληλα 11 τέρματα.

Μεταξύ άλλων, ο πολύπειρος μέσος πανηγύρισε δύο ανόδους στην Α' Εθνική, το 2008 και το 2010, ενώ το 2015 ήταν μέλος της ομάδας που πήρε την άνοδο από τη Γ' στην Β' Εθνική, έπειτα από τη μεγάλη μάχη απέναντι στον Άρη κατά τη διάρκεια της περιόδου 2014-15.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Στην φωτογραφία βλέπετε τη λευκή φανέλα που φόρεσε τη σεζόν 2016-17 όταν τα "λιοντάρια" συμμετείχαν στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, τερματίζοντας στην 7η θέση της κατάταξης, με τον 31χρονο τότε μέσο να πραγματοποιεί την πιο παραγωγική του σεζόν στις Σέρρες, πετυχαίνοντας πέντε γκολ.

Ήταν η πρώτη περίοδος κατά την οποία η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ντύθηκε με φανέλες της εταιρείας Macron και κρίνοντας από το όμορφο αποτέλεσμα θεωρούμε πολύ λογικό το γεγονός ότι οι δύο πλευρές συνεργάστηκαν και πάλι και μάλιστα επί σειρά ετών. Σε ότι αφορά τη λευκή εμφάνιση, την οποία έχουμε παρουσιάσει και στο παρελθόν, την παράσταση κλέβουν οι γκρίζες οριζόντιες γραμμές στο μπροστινό μέρος, ενώ φυσικά η φανέλα έχει κόκκινες λεπτομέρειες.

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Κατά τα άλλα, πρόκειται για την πρώτη φανέλα στην ιστορία του Πανσερραϊκού στην οποία κάνει την εμφάνισή του το λιοντάρι της Αμφίπολης όχι μόνο στο στήθος, αλλά και στο νούμερο του κάθε ποδοσφαιριστή στην πλάτη της φανέλας!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2016/17
Παίκτης: Χρήστος Ρούτσης (2005-08 & 2009-10 & 2014-18, 134 συμμετοχές/11 γκολ)
Νούμερο: 8
Κατηγορία: Β' Εθνική
Εταιρία: Macron
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα...