ΦΑΝΕΛΑ: Μιχάλης Γαλακτερός (2003-04)

Η φανέλα του Μιχάλη Γαλακτερού από το πρώτο πέρασμά του από τον Πανσερραϊκό και συγκεκριμένα από την περίοδο 2003-04!

Όντας ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής που ανέδειξε ο Φίλιππος Νέας Ζίχνης, ομάδα της ομώνυμης κωμόπολης του Νομού Σερρών που δεν υπάρχει πια στον ποδοσφαιρικό χάρτη, ο Μιχάλης Γαλακτερός ήρθε στον Πανσερραϊκό το καλοκαίρι του 2002.

Ο μόλις 15,5 ετών τότε ακραίος μέσος είχε φοβερές προοπτικές εξέλιξης, αλλά ήταν δεδομένο πως κάνοντας το άλμα από το τοπικό πρωτάθλημα στη Β' Εθνική, θα ήταν πολύ δύσκολο να βρει χρόνο συμμετοχής στα "λιοντάρια". Περιορίστηκε στη μόλις μία επίσημη εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα, στο εντός έδρας 1-1 απέναντι στον Ατρόμητο τον Δεκέμβριο του 2003 και το επόμενο καλοκαίρι αποχώρησε από την ομάδα.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Παρότι στάθηκε άτυχος στην εξέλιξη της καριέρας του, έχοντας ορισμένους σοβαρούς τραυματισμούς, ο Γαλακτερός αγωνίστηκε σε διάφορες ομάδες των εθνικών πρωταθλημάτων, μεταξύ των οποίων και ιστορικοί σύλλογοι όπως η Δόξα Δράμας και η Παναχαϊκή, ώσπου το καλοκαίρι του 2013 επέστρεψε στον "λάκκο των λεόντων".

Έμεινε στην ομάδα για ακόμα μία διετία, παίζοντας πλέον ως αριστερός μπακ. Όντας βασικός και σχεδόν... αμετακίνητος, ολοκλήρωσε την παρουσία του στον Πανσερραϊκό φτάνοντας τις 50 συμμετοχές και τις τρεις ασίστ και πανηγυρίζοντας μία εντυπωσιακή άνοδο στη Β' Εθνική το 2015, μετά από μία τεράστια μάχη των "λιονταριών" απέναντι στον Άρη!

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Το "Μουσείο του Πανσερραϊκού" έχει τη χαρά να φιλοξενεί μία από τις φανέλες που φόρεσε ο Μιχάλης Γαλακτερός στην πρώτη του "θητεία" στην ομάδα. Πρόκειται για τη λευκή εμφάνιση της σεζόν 2003-04. Είναι μία πέρα για πέρα λιτή εμφάνιση της Errea, ολόλευκη, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο σχέδιο ή κάποιον χορηγό, η οποία όμως κρίνεται ιδιαίτερα σπάνια μιας και είναι ελάχιστες οι φανέλες του συγκεκριμένου μοντέλου που έχουν διασωθεί στο πέρασμα των χρόνων.

Όντας τότε ένας από τους "μπόμπιρες" του ρόστερ, ο Γαλακτερός φορούσε το νούμερο 24 στην πλάτη της εμφάνισης που φύλαξε στην ντουλάπα του για περισσότερα από 15 χρόνια, μέχρι που την χάρισε στη συλλογή του Panserraikos Blog! Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω θερμά για το δώρο του που έχει ξεχωριστή σημασία για μένα μιας και υπήρξαμε συμπαίκτες όταν έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Νέα Ζίχνη!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2003-04
Παίκτης: Μιχάλης Γαλακτερός (2002-04 & 2013-15, 50 συμμετοχές/0 γκολ)
Νούμερο: 24
Κατηγορία: Β' Εθνική
Εταιρία: Errea
Matchworn: Όχι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα...