ΦΑΝΕΛΑ: Βασίλης Τριανταφυλλάκος (2015-16)

Η φορεμένη φανέλα του Βασίλη Τριανταφυλλάκου από τη σύντομη παρουσία του στον Πανσερραϊκό το 2016.

Ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος είναι ένας από τους πολλούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που έχει αναδείξει ο Νομός Σερρών, αλλά αντίθετα με ότι συνηθίζεται, ο ίδιος άργησε να φορέσει τη φανέλα του Πανσερραϊκού.

Έχοντας πανηγυρίσει την άνοδο στη Γ' Εθνική με τον Οδυσσέα Αναγέννησης σε ηλικία μόλις 17 ετών, αγωνίστηκε με τους ασπρόμαυρους για μία τριετία στην τρίτη κατηγορία. Ήταν ένα διάστημα στο οποίο το όνομα του νεαρού μεσοεπιθετικού ήταν σημειωμένο στη μεταγραφική λίστα του Πανσερραϊκού, αλλά η μεταγραφή του στον "λάκκο των λεόντων" δεν προχώρησε ποτέ.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Το γεγονός αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Άρης το 2011 ο οποίος απέκτησε τον 20χρονο τότε Τριανταφυλλάκο. Στο "Κλεάνθης Βικελίδης" παρέμεινε για τρεις σεζόν και αφού πέρασε από Πανθρακικό, Ολυμπιακό Βόλου και Λαμία, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Συγκεκριμένα, συμφώνησε με τα "λιοντάρια" στα μέσα της περιόδου 2015-16 και μέχρι το τέλος της σεζόν αγωνίστηκε σε 15 ματς, σκοράροντας τρία γκολ και δίνοντας μία ασίστ. Το πρώτο του τέρμα το πέτυχε στις καθυστερήσεις του αγώνα κόντρα στην Κέρκυρα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2, ενώ βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και απέναντι σε Πανελευσινιακό και Παναιγιάλειο.

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Παρά την καλή του παρουσία στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, αποχώρησε από την ομάδα το καλοκαίρι του 2016 και στα χρόνια που ακολούθησαν έπαιξε στον Αγροτικό Αστέρα, τη Σπάρτη, τα Τρίκαλα και τα Χανιά.

Προσφάτως, ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος δώρισε στο Μουσείο του Πανσερραϊκού μία από τις φανέλες που φόρεσε στο πέρασμά του από την ομάδα μας. Πρόκειται για την λευκή εμφάνιση της σεζόν εκείνης της οποίας η ιδιαιτερότητα είναι οι οριζόντιες κόκκινες ρίγες, κάτι σπάνιο για τα δεδομένα του Πανσερραϊκού. Φυσικά, ασυνήθιστο είναι και το νούμερο που είχε επιλέξει να φοράει, το "88".

Ευχαριστούμε θερμά τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό για το όμορφο δώρο του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και (γιατί όχι;) κάποια μέρα να τον δούμε και πάλι με το λιοντάρι στο στήθος!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2015-16
Παίκτης: Βασίλης Τριανταφυλλάκος (2015-16, 15 συμμετοχές/1 γκολ)
Νούμερο: 88
Κατηγορία: Β' Εθνική
Εταιρία: Saller
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα...