ΦΑΝΕΛΑ: Αλέξανδρος Κόντος (2011-12)

Η φανέλα του χαρισματικού αριστεροπόδαρου εξτρέμ Αλέξανδρου Κόντου από την περίοδο 2011-12.

Ερχόμενος από την ομάδα της Καστοριάς, ο Αλέξανδρος Κόντος υπήρξε μέλος του Πανσερραϊκού για μία τετραετία, από το 2009 έως το 2013, δηλαδή μέχρι και το τέλος της εποχής του Πέτρου Θεοδωρίδη στα "λιοντάρια".

Ο Δραμινός ποδοσφαιριστής ήρθε στις Σέρρες σε ηλικία 23 ετών, δυστυχώς όμως άργησε να πάρει τον χρόνο συμμετοχής που άξιζε. Κατά την πρώτη του σεζόν κατέγραψε 20 συμμετοχές, τις περισσότερες ως αλλαγή, ενώ την περίοδο 2010-11 η ομάδα αγωνίστηκε στην Superleague, με τον ίδιο να καταγράφει μόλις δύο επίσημες παρουσίες.

Το χειρότερο "χτύπημα" για τον ταλαντούχο εξτρέμ όμως ήρθε στο ξεκίνημα της σεζόν 2011-12 και ενώ... πετούσε στα φιλικά προετοιμασίας. Ένας πολύ σοβαρός τραυματισμός τον άφησε εκτός για το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς, στερώντας του με αυτόν τον τρόπο άλλη μια ευκαιρία να καθιερωθεί στον Πανσερραϊκό.

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Τελικά, την επόμενη σεζόν (2012-13) πήρε στο... σπίτι του τη φανέλα του βασικού παίζοντας σε 42 ματς και μετρώντας 8 γκολ και 5 ασίστ, όντας έτσι ο κορυφαίος των "λιονταριών" σε μία σεζόν που η ομάδα έδειχνε έτοιμη για την επιστροφή στην Α' Εθνική. Όμως, ο χαμός του Πέτρου Θεοδωρίδη ισοπέδωσε τα πάντα, με τον Πανσερραϊκό να μην μπαίνει στα πλέι οφ της Football League και ακολούθως να υποβιβάζεται οικειοθελώς στη Γ' Εθνική.

Ένας από τους πολλούς παίκτες που έφυγαν από τις Σέρρες το καλοκαίρι του 2013 ήταν και ο Αλέξανδρος Κόντος, με τον αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικό να συνεχίζει την καριέρα του στην Κέρκυρα με απόλυτη επιτυχία και με "γεμάτες" χρονιές στην Α' Εθνική, μέχρι που επέστρεψε στην ομάδα της γενέτειράς του, τη Δόξα Δράμας.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Η λευκή φανέλα του που βλέπετε στη φωτογραφία και έχουμε τη χαρά να σας παρουσιάζουμε είναι αυτή που φόρεσε στο φινάλε της περιόδου 2011-12, στη δεύτερη δηλαδή σεζόν που ο Πανσερραϊκός συνεργάστηκε με την γερμανική εταιρεία Mass.

Είναι μια όμορφη, λιτή φανέλα που κοσμεί τη συλλογή μας και οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ίδιο τον Αλέξανδρο Κόντο που μας τη χάρισε για το Μουσείο του Πανσερραϊκού!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2011-12
Παίκτης: Αλέξανδρος Κόντος (2009-13, 70 συμμετοχές/8 γκολ)
Νούμερο: 19
Κατηγορία: Β' Εθνική
Εταιρία: Mass
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα...