ΦΑΝΕΛΑ: Κώστας Μουσικάκης (2010-11)

Η φανέλα του Σερραίου αμυντικού Κώστα Μουσικάκη από τη μοναδική σεζόν της καριέρας του που τον βρήκε να αγωνίζεται σε επίπεδο Α' Εθνικής.

Προερχόμενος από τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας, ο Κώστας Μουσικάκης ήρθε στον Πανσερραϊκό το καλοκαίρι του 2010, προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα ενόψει της συμμετοχής της στην Superleague.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Το μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν βρήκε τον νεαρό τότε αμυντικό από τα Καλά Δένδρα να παίζει στην ομάδα Κ20 των "λιονταριών", αλλά στην εξέλιξη της χρονιάς πήρε και ορισμένες ευκαιρίες με την πρώτη ομάδα παίζοντας σε δύο ματς πρωταθλήματος, αλλά και κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου στο Κύπελλο Ελλάδας.

Εκείνο το παιχνίδι ήταν και το μοναδικό στο οποίο φόρεσε την μπλε φανέλα που χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια της περιόδου 2010-11 ο Πανσερραϊκός. Παρόλα αυτά, δεν είναι η φανέλα που βλέπετε στη φωτογραφία, μιας και στο Κύπελλο Ελλάδας η ομάδα παρουσιάστηκε με διαφορετικό χορηγό στη φανέλα.

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Συνεπώς, παρότι η συγκεκριμένη εμφάνιση δεν φορέθηκε σε επίσημο ματς των "λιονταριών", αποτελεί μία ακόμα match issue φανέλα της συλλογής μας και έχει πάρει ήδη την θέση της στο "Μουσείο του Πανσερραϊκού".

Για το γεγονός ότι έφτασε στα χέρια μας οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Γιώργο Γάτσιο που μας την παρέδωσε!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2010-11
Παίκτης: Κώστας Μουσικάκης (2010-12, 8 συμμετοχές/0 γκολ)
Νούμερο: 24
Κατηγορία: Α' Εθνική
Εταιρία: Mass
Matchworn: Όχι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα...