ΦΑΝΕΛΑ: Ορελιέν Κολέν (2008-09)

Η ριγέ εμφάνιση της περιόδου 2008-09 φορεμένη από τον Ορελιέν Κολέν στο μοναδικό εκτός έδρας θετικό αποτέλεσμα επί της ΑΕΚ στην ιστορία του Πανσερραϊκού!

Στην μακρόχρονη ιστορία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο Πανσερραϊκός έχει φιλοξενηθεί από την ΑΕΚ 27 φορές, έχοντας έναν τραγικό απολογισμό 26 ηττών και μόλις μίας ισοπαλίας!

Μέχρι το Νοέμβριο του 2008 οι ερυθρόλευκοι είχαν αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον δικέφαλο αετό 24 φορές, γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες. Τέτοια άσχημη παράδοση φυσικά δεν είχε η σερραϊκή ομάδα απέναντι σε οποιονδήποτε άλλο αντίπαλο.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο νεοφώτιστος την περίοδο 2008-09 Πανσερραϊκός ήταν το αουτσάιντερ απέναντι στην ΑΕΚ του Μπλάνκο, του Σκόκο, του Μπασινά, του Καφέ και των άλλων ποιοτικών ποδοσφαιριστών. Πραγματοποιώντας όμως μία πολύ καλή εμφάνιση, το συγκρότημα του Γιάννη Παπακώστα απέσπασε την λευκή ισοπαλία, ενώ αν τα "λιοντάρια" ήταν λίγο πιο προσεκτικά στην επίθεση, θα μπορούσαν να είχαν κλέψει και τη νίκη.

Ένας από τους πρωταγωνιστές εκείνου του απογεύματος ήταν ο Ορελιέν Κολέν. Ο υψηλόσωμος Γάλλος σέντερ μπακ με το ξυρισμένο κεφάλι έκανε το καλύτερό του ματς ως παίκτης του Πανσερραϊκού κόντρα στην ΑΕΚ. Σε γενικές γραμμές δεν έπεισε όμως, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει λίγους μήνες μετά την άφιξή του στον "λάκκο των λεόντων".

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Σε αντίθεση με την εν Ελλάδι παρουσία του, η πορεία της καριέρας του τον βρήκε να παίζει με επιτυχία στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, στο MLS! Και μπορεί να είναι ελάχιστοι αυτοί που θυμούνται το πέρασμά του από τις Σέρρες, εμείς όμως δεν τον ξεχνάμε χάρη στην όμορφη φανέλα που προστέθηκε πρόσφατα στη συλλογή μας.

Φυσικά, η ριγέ εμφάνιση της Puma είναι ένα μοντέλο που μας θυμίζει και άλλες μεγάλες στιγμές εκείνης της περιόδου, όπως το ιστορικό 2-3 επί του Παναθηναϊκού! Η υπέροχη αυτή φανέλα αποτελεί δώρο του Χρήστου Κυριακίδη, ενός από τους πιο ένθερμους φίλους του Πανσερραϊκού στο Νομό Αττικής!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2008-09
Παίκτης: Ορελιέν Κολέν (2008-09, 9 συμμετοχές/0 γκολ)
Νούμερο: 5
Κατηγορία: Α' Εθνική
Εταιρία: Puma
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα...