ΦΑΝΕΛΑ: Αλέξανδρος Φουντουκίδης (2008-09)

Η εμφάνιση του Αλέξανδρου Φουντουκίδη, του πιστού στρατιώτη της ομάδας χάντμπολ του Πανσερραϊκού, από τη σεζόν 2008-09.

Όταν αναφερόμαστε στο τμήμα χάντμπολ των "λιονταριών" μία από τις πρώτες μορφές που έρχονται στο μυαλό μας είναι αυτή του Αλέξανδρου Φουντουκίδη. Αγωνιζόμενος με τα ερυθρόλευκα εδώ και 20 χρόνια, έχει δώσει και την ψυχή του για την ομάδα, προσφέροντας σε όλα τα επίπεδα.

Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με την χειροσφαίριση σε ηλικία περίπου δέκα ετών, στην ακαδημία του ΑΟΣ και από το 2000, οπότε εγκαταστάθηκε μόνιμα στις Σέρρες, φοράει την φανέλα του Πανσερραϊκού. Με την πάροδο του χρόνου, έχοντας το αγαπημένο του "22" στην πλάτη, εξελίχθηκε σε βασικό πίβοτ της ομάδας και λίγο έλειψε το 2009 να πανηγυρίσει μαζί της την άνοδο στην Α1 κατηγορία, φορώντας τη φανέλα που βλέπετε στη φωτογραφία!

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Εκείνη η περίοδος ήταν η κορυφαία στην ιστορία του τμήματος χάντμπολ, αφού τα "λιοντάρια" τερμάτισαν στην 2η θέση της βαθμολογίας, χάνοντας στις λεπτομέρειες την άνοδο, ενώ τα πήγαν περίφημα και στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, πραγματοποιώντας πορεία μέχρι τα προημιτελικά, όπου αποκλείστηκαν από την ισχυρή ΑΕΚ.

Δυστυχώς, η ομάδα εκείνη διαλύθηκε γρήγορα, με τον Φουντουκίδη να είναι ένας από αυτούς που παρέμειναν στον σύλλογο και μάλιστα τα επόμενα χρόνια βοήθησε πάρα πολύ και στο κομμάτι των ακαδημιών, με τον Πανσερραϊκό να διαθέτει πλέον αξιόλογα τμήματα υποδομής.

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Η φανέλα που αποτελεί κόσμημα για το "Μουσείο του Πανσερραϊκού" έφτασε στα χέρια μας από τον ίδιο τον Αλέξανδρο Φουντουκίδη ο οποίος επί σειρά ετών είναι από τους ανθρώπους που έχουν στηρίξει όσο λίγοι το εγχείρημά μας!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2008-09
Παίκτης: Αλέξανδρος Φουντουκίδης
Νούμερο: 22
Κατηγορία: Α2
Εταιρία: Lotto
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα...