ΦΑΝΕΛΑ: Σταύρος Τσουλάκος (2007-08)

Η φανέλα που φόρεσε ο σέντερ φορ Σταύρος Τσουλάκος στο πέρασμά του από τον Πανσερραϊκό κατά τη διάρκεια της περιόδου 2007-08.

Ο Σταύρος Τσουλάκος υπήρξε παίκτης του Πανσερραϊκού για μία μόνο χρονιά, αλλά τι χρονιά! Όντας μόλις 19 ετών ήρθε στις Σέρρες το 2007 ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ και στο φινάλε της περιόδου ευτύχησε να πανηγυρίσει την άνοδο των "λιονταριών" στην Α' Εθνική!

Ο Μεσσήνιος φορ ξεκίνησε ως βασικός εκείνη τη σεζόν, αλλά στην συνέχεια ο χρόνος συμμετοχής του περιορίστηκε. Λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι το ερυθρόλευκο ρόστερ είχε ορισμένους πολύ ποιοτικούς επιθετικούς όπως ο Φοφόνκα και ο Γκουγκουλιάς, αλλά και παίκτες όπως ο Παπαποστόλου και ο Γαϊδαρτζής.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Παρόλα αυτά, ο Τσουλάκος έφτασε τις 18 συμμετοχές, σκοράροντας δύο φορές, στο 5-0 κόντρα στον Πιερικό και στο 0-2 απέναντι στον Άγιο Δημήτριο. Στο ματς απέναντι στην ομάδα της Κατερίνης, όταν δηλαδή πέτυχε το πρώτο του γκολ με το λιοντάρι στο στήθος, ο υψηλόσωμος επιθετικός φορούσε τη φανέλα που σας παρουσιάζουμε.

Είναι το ίδιο σχέδιο με την εμφάνιση του Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι που είχαμε παρουσιάσει παλιότερα, δηλαδή η κόκκινη φανέλα που φορέθηκε στο μεγαλύτερο μέρος της υπέροχης εκείνης σεζόν! Μια σεζόν που ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με την επιστροφή του Πανσερραϊκού στα "σαλόνια" της Α' Εθνικής.

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Ο Τσουλάκος δεν παρέμεινε κάτοικος Σερρών μετά το καλοκαίρι του 2008. Συνέχισε στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ στην εξέλιξη της καριέρας του έπαιξε σε πολλές επαρχιακές ομάδες, κυρίως της Πελοποννήσου. Τελευταίος του σταθμός ήταν το νησί της Ρόδου, όπου έπαιξε στην ομώνυμη ομάδα, αλλά και στον Φοίβο Κρεμαστής.

Στο νησί των ιπποτών είχαμε τη χαρά να τον συναντήσουμε και να μας παραδώσει τη φανέλα του για το "Μουσείο του Πανσερραϊκού". Τον ευχαριστούμε θερμά για το υπέροχο δώρο του και του ευχόμαστε ότι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2007-08
Παίκτης: Σταύρος Τσουλάκος (2007-08, 18 συμμετοχές/2 γκολ)
Νούμερο: 13
Κατηγορία: Β' Εθνική
Εταιρία: Admiral
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα...