ΦΑΝΕΛΑ: Αντώνης Μαχαιρούδης (2002-03)

Η λευκή φανέλα του Αντώνη Μαχαιρούδη από την τελευταία του σεζόν στον Πανσερραϊκό, την περίοδο 2002-03.

Έχοντας μια πολυετή παρουσία σε αρκετές ομάδες των εθνικών κατηγοριών του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Αντώνης Μαχαιρούδης υπήρξε παίκτης του Πανσερραϊκού από το 1998 έως το 2003.

Ο επιθετικός από τη Χρυσούπολη ήρθε στις Σέρρες σε ηλικία 20 ετών και κατέγραψε συνολικά 51 συμμετοχές, σκοράροντας παράλληλα 9 τέρματα. Στην τελευταία του σεζόν στον "λάκκο των λεόντων", την περίοδο 2002-03 δηλαδή, φόρεσε τη φανέλα της φωτογραφίας.


Είναι η λευκή εμφάνιση της Puma, με την γερμανική εταιρεία να ντύνει τον Πανσερραϊκό έπειτα από ένα διάστημα κατά το οποίο η ομάδα είχε εμπιστευτεί την ένδυσή της σε... ιταλικά χέρια, συνεργαζόμενη με εταιρίες όπως η Errea, η Kappa και η Lotto. Όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια η περίοδος εκείνη ήταν απλά μια "παρένθεση", αφού από την επόμενη χρονιά η ομάδα φόρεσε ξανά σχέδια ιταλικής προέλευσης.

Οι εμφανίσεις της περιόδου 2002-03, τόσο η λευκή που βλέπετε, όσο και η κόκκινη που θα παρουσιάσουμε στο μέλλον, ήταν λιτές. Η μονοτονία "έσπαγε" μόνο στα μανίκια και στον γιακά, ενώ συν τοις άλλοις δεν υπήρξε και κάποιος χορηγός.


Η συγκεκριμένη φανέλα που έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε στο "Μουσείο του Πανσερραϊκού" αποτελεί δώρο του πολύ καλού φίλου της ομάδας Σάκη Κιουτσούκη ο οποίος την προσέφερε απλόχερα στη συλλογή μας και τον ευχαριστούμε θερμά!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2002-03
Παίκτης: Αντώνης Μαχαιρούδης (1998-01 & 2002-03, 51 συμμετοχές/9 γκολ)
Νούμερο: 9
Κατηγορία: Β' Εθνική
Εταιρία: Puma
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα...