ΦΑΝΕΛΑ: Πανσερραϊκός Νο3 (1995-96)

Η λευκή εμφάνιση που φόρεσε ο Πανσερραϊκός κατά το δεύτερο πέρασμά του από την Γ' Εθνική, την περίοδο 1995-96.

Τα μέσα των '90s ήταν μία δύσκολη εποχή για τον Πανσερραϊκό ο οποίος από εκεί που τα προηγούμενα χρόνια είχε συνηθίσει να αγωνίζεται στα "σαλόνια", βρέθηκε όχι μία, αλλά δύο φορές στην τρίτη κατηγορία.

Το καλοκαίρι του 1995 βρήκε τον Πανσερραϊκό να προετοιμάζεται για δεύτερη φορά στην ιστορία του για να παίξει στην Γ' Εθνική, όπως δηλαδή είχε συμβεί και την περίοδο 1993-94. Με προπονητή αυτή τη φορά τον Βλάντιμιρ Ταμπόρσκι, οι ερυθρόλευκοι δεν άφησαν πολλά περιθώρια στους αντιπάλους τους και εντέλει εξασφάλισαν την άνοδο δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Με παίκτες όπως ο Γανίκας, ο Άγγος, ο Χάβος, ο Μεσέρδης, ο Τσακιρίδης, ο Δέλλας που στη συνέχεια πραγματοποίησε μία μεγάλη καριέρα, αλλά και αρκετοί ακόμα ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, ο Πανσερραϊκός κέρδισε την επιστροφή του στην Β' Εθνική στην οποία έμελλε να παραμείνει για πάρα πολλά χρόνια στη σειρά.

Μία από τις εμφανίσεις που φορέθηκαν εκείνη την περίοδο ήταν η λευκή Diadora που βλέπετε στην φωτογραφία. Πρόκειται για ένα σχέδιο του οποίου διάφορες παραλλαγές φορέθηκαν από την ομάδα από τα τέλη της δεκαετίας του '80 έως τα μέσα των '90s, στα τελευταία χρόνια χωρίς ονόματα στην πλάτη.

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Η φανέλα αυτή, η οποία "κουβαλάει" 25 χρόνια ιστορίας ήρθε στα χέρια μου από τον φίλο του Πανσερραϊκού Νίκο Δουλακάκη τον οποίο ευχαριστώ θερμά για την προσφορά του!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 1995-96
Παίκτης: Διάφοροι
Νούμερο: 3
Κατηγορία: Γ' Εθνική
Εταιρία: Diadora
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα...