ΦΑΝΕΛΑ: Γιαν Νόβοτα (2010-11)

Κι όμως! Ο Πανσερραϊκός έχει φορέσει και ροζ εμφάνιση, τουλάχιστον σε ότι αφορά τη στολή του τερματοφύλακα!

Την περίοδο 2010-11 ο Πανσερραϊκός αγωνίστηκε στην Superleague, με την εταιρία Mass να αναλαμβάνει τον ιματισμό της ομάδας και να παρουσιάζει ορισμένα πραγματικά όμορφα σχέδια.

Για ένα από αυτά όμως, οι απόψεις μάλλον διίστανται. Συγκεκριμένα, μία από τις 4-5 στολές τερματοφύλακα που φορέθηκαν κατά τη διάρκεια της σεζόν είχε χρώμα... ροζ! Δίχως αμφιβολία, αν υπήρχε μπουτίκ το συγκεκριμένο σχέδιο θα έκανε... θραύση στο γυναικείο φίλαθλο κοινό της ομάδας, αλλά δεν νομίζω ότι οι άντρες είδαν με καλό μάτι αυτή τη φανέλα!

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Σίγουρα όμως οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι είναι μία πρωτότυπη, ξεχωριστή εμφάνιση. Η ροζ φανέλα που έφτασε στο "Μουσείο του Πανσερραϊκού" είναι αυτή που (δεν) φόρεσε ο Γιαν Νόβοτα. Ο Σλοβάκος γκολκίπερ απέδειξε στην εξέλιξη της καριέρας του ότι ήταν ένας πολύ αξιόλογος γκολκίπερ, παίζοντας ως βασικός στην Ραπίντ Βιέννης, αλλά και στην Εθνική Σλοβακίας!

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Δυστυχώς για αυτόν όμως, η θητεία του στις Σέρρες συνέπεσε με την παρουσία του Βέλιμιρ Ράντμαν στο ερυθρόλευκο ρόστερ, οπότε δεν αγωνίστηκε σε επίσημο παιχνίδι με τα χρώματα του Πανσερραϊκού. 

Έτσι, η εικονιζόμενη φανέλα δεν είναι match worn, παρά μόνο match issue, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει τη δική της αξία.

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2010-11
Παίκτης: Γιαν Νόβοτα (2010-11, 0 συμμετοχές/0 γκολ)
Νούμερο: 1
Κατηγορία: Α' Εθνική
Εταιρία: Mass
Matchworn: Όχι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα...