ΦΑΝΕΛΑ: Τάσος Παγώνης (2009-10)

Η λευκή φανέλα του αμυντικού Τάσου Παγώνη από την σεζόν 2009-10, τότε που ο Πανσερραϊκός πανηγύρισε την άνοδο στην Superleague με ένα απίστευτο comeback!

Πολύ δύσκολα κάποιος φίλος του Πανσερραϊκού θα ξεχάσει την εξέλιξη της περιόδου 2009-10. Από εκεί που η ομάδα "παραπατούσε" στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, από ένα σημείο και έπειτα, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς, οι ερυθρόλευκοι έκαναν την αντεπίθεση και εντέλει κέρδισαν την πολυπόθητη άνοδο στην Superleague!

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Ήταν μια σεζόν "μαραθώνιος", με τα "λιοντάρια" να δίνουν 43 ματς και να χρησιμοποιούνται συνολικά 28 ποδοσφαιριστές. Ένας από αυτούς που έπαιξαν ελάχιστα ήταν και ο Τάσος Παγώνης, την φανέλα του οποίου σας παρουσιάζουμε στο παρόν άρθρο.

Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη, ήρθε στον "λάκκο των λεόντων" στις αρχές του 2006 και παρέμεινε μέχρι και το 2010, με ένα "διάλειμμα" μισής σεζόν που είχε παραχωρηθεί ως δανεικός στον Εορδαϊκό. Παρά το μεγάλο διάστημα παραμονής του στον Πανσερραϊκό, μέτρησε σχετικά λίγες συμμετοχές, 43 για την ακρίβεια, τις περισσότερες ως αναπληρωματικός, ενώ η εξέλιξη της καριέρας του τον βρήκε να αγωνίζεται σε διάφορες επαρχιακές ελληνικές ομάδες.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Η φανέλα του που βλέπετε στην φωτογραφία είναι η λευκή της σεζόν 2009-10, όταν ο Παγώνης φορούσε το νούμερο "11". Ουσιαστικά, πρόκειται για το ίδιο σχέδιο που φόρεσε ο Πανσερραϊκός στην Superleague την αμέσως προηγούμενη σεζόν, απλά με διαφορετικούς χορηγούς.

Η συγκεκριμένη εμφάνιση αποτελεί δώρο του δημοσιογράφου Κώστα Αδαλή στο "Μουσείο του Πανσερραϊκού" και τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2009-10
Παίκτης: Τάσος Παγώνης (2006-10, 43 συμμετοχές/0 γκολ)
Νούμερο: 11
Κατηγορία: Β' Εθνική
Εταιρία: Puma
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα...