ΦΑΝΕΛΑ: Πανσερραϊκός Νο12 (2018-19)

Η λευκή εμφάνιση της σεζόν 2018-19 την οποία φορώντας ο πιτσιρικάς Γιάννης Σαρέγκος έσπασε ένα ρεκόρ που έμενε ζωντανό για 32 ολόκληρα χρόνια!

Ήταν 2 Δεκεμβρίου 2018. Ο Πανσερραϊκός φιλοξενούσε τον ΠΑΟ Κοσμίου, το σκορ ήταν 2-0 και με το ρολόι να σημαδεύει το 87ο λεπτό ο Ηλίας Εγγονίδης, στο ντεμπούτο του στον ερυθρόλευκο πάγκο, ρίχνει στο ματς τον Γιάννη Σαρέγκο.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Μόλις δύο λεπτά αργότερα, ο 16χρονος μέσος παίρνει τη μπάλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή και με κοντινό σουτ πετυχαίνει το παρθενικό του τέρμα με τα χρώματα του Πανσερραϊκού! Σίγουρα ήταν μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για τον ίδιο, αλλά όπως θα διαβάσετε παρακάτω ήταν σημαντική και για την ιστορία της ομάδας γενικότερα.

Βλέπετε, ο βραχύσωμος παίκτης των "λιονταριών" κατάφερε να σκοράρει σε ηλικία μικρότερη των 16,5 ετών και για την ακρίβεια 5.969 ημερών, σπάζοντας το ρεκόρ που κρατούσε για 32 ολόκληρα χρόνια, από τον Φεβρουάριο του 1985, ο Παναγιώτης Σοφιανόπουλος!

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Το συγκεκριμένο ρεκόρ δεν έμεινε ζωντανό για περισσότερους από δέκα μήνες, μιας και το συνέτριψε στις αρχές της περιόδου 2019-20 ο Αλέξανδρος Μασκανάκης σκοράροντας σε ηλικία σχεδόν 15 ετών (!) κόντρα στον Διαγόρα Δασοχωρίου. Παρόλα αυτά και μόνο το γεγονός ότι φορώντας αυτή τη φανέλα ο Γιάννης Σαρέγκος κατέρριψε μία επίδοση που έμενε ζωντανή για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, κάνει τη συγκεκριμένη εμφάνιση συλλεκτική!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2018-19
Παίκτης: Διάφοροι
Νούμερο: 12
Κατηγορία: Γ' Εθνική
Εταιρία: Macron
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα...