ΦΑΝΕΛΑ: Πανσερραϊκός Νο5 (2018-19)

Η κόκκινη φανέλα της περιόδου 2018-19 με το νούμερο 5 στην πλάτη φορεμένη ως επί το πλείστον από τον αρχηγό της ομάδας Άγγελο Κούτλα.

Η σεζόν 2018-19 βρήκε τον Πανσερραϊκό στην Γ' Εθνική εν μέσω διοικητικών αλλαγών, σε μια κατάσταση παρόμοια με την περίοδο 2013-14 η οποία ακολούθησε τον θάνατο του Πέτρου Θεοδωρίδη.

Αν υπάρχει ένας συνδετικός κρίκος μεταξύ αυτών των δύο εποχών στα "λιοντάρια", πέρα από τον τεχνικό Σάκη Αναστασιάδη, αυτός δεν είναι άλλος από τον Άγγελο Κούτλα που φώναξε "παρών" και στις δύο κρίσιμες στροφές στην σύγχρονη ιστορία του συλλόγου.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Με καταγωγή από την Αναστασιά Σερρών και μεγαλωμένος σε μια οικογένεια με... ερυθρόλευκο background, ήρθε στον Πανσερραϊκό το 2011 και για δύο χρόνια αποτέλεσε βασικό μέλος της ομάδας νέων. Παίζοντας σε 35 ματς και σκοράροντας 9 φορές πανηγύρισε την κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων σε επίπεδο Football League.

Το καλοκαίρι του 2013 ήταν ένας από τους πιτσιρικάδες που άρπαξαν την ευκαιρία από τον Σάκη Αναστασιάδη και αγωνίστηκαν με την πρώτη ομάδα του Πανσερραϊκού στην Γ' Εθνική, αλλά στα μέσα της επόμενης περιόδου αποχώρησε από τα "λιοντάρια" για να επιστρέψει το 2018.

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Πιο έμπειρος πλέον, αποτέλεσε βασικό γρανάζι της ερυθρόλευκης άμυνας και μάλιστα για ένα μεγάλο μέρος της σεζόν ήταν ο αρχηγός του συλλόγου. Η παρουσία του στον "λάκκο των λεόντων" ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣ Σερρών και ακολούθως, έχοντας φτάσει τις 39 συμμετοχές και τα δύο γκολ, μετακόμισε στον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Η πολύ όμορφη φανέλα της Macron που βλέπετε στη φωτογραφία είναι δώρο του ίδιου του ποδοσφαιριστή τον οποίο ευχαριστώ θερμά για την συμβολή του στη συλλογή του Panserraikos Blog.

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2018-19
Παίκτης: Διάφοροι
Νούμερο: 5
Κατηγορία: Γ' Εθνική
Εταιρία: Macron
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα...