ΦΑΝΕΛΑ: Γιώργος Γουμάγιας (2011-12)

Μια ακόμα φανέλα τερματοφύλακα, αυτή του Γιώργου Γουμάγια, προστέθηκε στη συλλογή του Panserraikos Blog!

Το περασμένο καλοκαίρι, σε ηλικία 40 ετών, ο Γιώργος Γουμάγιας κρέμασε τα γάντια του έπειτα από μια πλούσια καριέρα περίπου 20 ετών, κατά τη διάρκεια της οποίας υπερασπίστηκε την εστία πολλών ιστορικών συλλόγων στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Το περίεργο είναι ότι, έχοντας καταγωγή από την Αναστασιά Σερρών, έπρεπε να μπει στο 34ο έτος της ηλικίας του για να κάνει ντεμπούτο με την ομάδα του τόπου καταγωγής του, του Πανσερραϊκού! Αγωνίστηκε στα "λιοντάρια" κατά την περίοδο 2011-12, σεζόν στην οποία η ομάδα έχασε στην ισοβαθμία την είσοδό της στα πλέι οφ ανόδου, ενώ έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, παρότι αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία!

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Ο Γουμάγιας ήταν ο βασικός γκολκίπερ του Πανσερραϊκού, καταγράφοντας 22 συμμετοχές, κάποιες από τις οποίες τις πραγματοποίησε φορώντας τη μαύρη φανέλα που βλέπετε στη φωτογραφία. Πρόκειται μια εμφάνιση που προστέθηκε σχετικά πρόσφατα στη συλλογή του Panserraikos Blog, αλλά έχει ιδιαίτερη σημασία για μένα.

Βλέπετε, ο Γιώργος Γουμάγιας ήταν ο πρώτος παίκτης με καταγωγή από το χωριό μου, την Αναστασιά, που αγωνίστηκε ποτέ στην πρώτη ομάδα του Πανσερραϊκού! Λίγα χρόνια μετά τον μιμήθηκε ο Άγγελος Κούτλας!

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Η φανέλα ήρθε στα χέρια μου μέσω του φίλου μου Κώστα, τον οποίο ευχαριστώ θερμά, όπως φυσικά και τον Γιώργο Γουμάγια!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2011-12
Παίκτης: Γιώργος Γουμάγιας (2011-12, 22 συμμετοχές/0 γκολ)
Νούμερο: 1
Κατηγορία: Β' Εθνική
Εταιρία: Mass
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα...